Müge Anlı'da Tepki Çeken Anlar! Demet Akalın da Dahil Oldu

Abone ol

Müge Anlı, 22 Eylül’de aracıyla birlikte kaybolan 22 yaşındaki Samet Şeker'in cansız bedeninin bulunduğunu açıkladı. Şeker’in canlı yayına katılan sevgilisi gözyaşlarına boğuldu. Melisa'nın gözyaşları sosyal medyada tepki çekti. Bir tepki de Demet Akalın'dan geldi.

Müge Anlı ile Tatlı Sert'te üzen bir haber geldi. Çorum'da 5 gün önce kaybolan Samet Şeker'in cansız bedeni bulundu. Acı haberi duyuran Müge Anlı, Şeker'in cansız bedeninin İskilip yolu üzerinde bulunan Dut Köyü civarlarında şarampole yuvarlanan araçta bulunduğunu belirtti.

Samet Şeker'in ailesi oğullarının kaybıyla ilgili sevgilisi Melisa'dan şüpheleniyordu. Şeker ailesi Melisa'nın açıklamalarını tutarsız bulduklarını ve Samet'in kaybıyla ilgili olduğunu düşünüyorlardı.

Müge Anlı'nın programına katılan Melisa'nın sevgilisinin ardından döktüğü gözyaşları sosyal medyada tepki çekti. Bu tepkilerden biri de Demet Akalın'a aitti.

Demet Akalın yaptığı paylaşımda Melisa'nın gözünden yaş gelmemesini eleştirdi. Akalın paylaşımında, “Ağlarken nasıl gözden yaş gelmez çok acayip ya! Kızım doğru düzgün anlat zaten ağlamıyorsun!” ifadelerini kullandı.

Kızıl Goncalar'dan Kızılcık Şerbeti'ne Transfer Magazin Ahu Tuğba, Yarın Son Yolculuğuna Uğurlanacak Magazin Justin Bieber'a İstismar Yıllar Sonra Ortaya Çıktı! Dünya 'Kadir Olmasaydı Ölecektim' Magazin