Oyuncuların Yeni Sezon Ücretleri Dudak Uçuklattı: Rekor Kimde?

Abone ol

Ünlü oyuncuların bu sezon alacakları ücretler belli oldu. Halit Ergenç, 2 milyon lirayla haftalık ücreti en yüksek olan oyuncular arasında yer alıyor. 1 milyon 750 lira ile onu Kıvanç Tatlıtuğ takip ederken, üçüncü sırada 1 milyon 500 bin lira ile Serenay Sarıkaya bulunuyor. Beren Saat'in 15 milyon TL peşin ücretle 4 ya da 6 bölümlük bir dizi için anlaştığı konuşuluyor.

Bu sezon 35 yeni dizi ekrana geliyor. İddialı yapımlar için bir bölüm maliyeti; 12.5 ile 18 milyon TL arasında değişiyor. Bir dizi yurt dışı satışını garantilediyse para kazanıyor. Sektörün en büyük sıkıntısı; hikaye ve senaryo. Senarist ücretleri haftalık 300 ile 650 bin TL arasında değişiyor. Peki başrol oyuncuları ne kadar alıyor?

İşte yeni sezonda oyuncuların ücretleri:

* Halit Ergenç: 2 milyon TL
* Kıvanç Tatlıtuğ: 1 milyon 750 bin TL
* Serenay Sarıkaya: 1 milyon 500 bin TL
* Çağatay Ulusoy: 1 milyon 750 bin TL
* Aras Bulut İynemli: 1 milyon 500 bin TL
* Afra Saraçoğlu: 1 milyon TL
* Mert Ramazan Demir: 1 milyon TL
* Özcan Deniz: 1 milyon TL
* Özgü Namal: 1 milyon TL
* Hazar Ergüçlü 1 milyon TL
* Demet Özdemir: 1 milyon TL
* Demet Evgar: 1 milyon 250 bin TL

BEREN SAAT BİR PLATFORM DİZİYLE ANLAŞTI

10Haber'den Müge Dağıstanlı'nın haberine göre, Beren Saat dijital platformdaki yapımlarda rol alan oyuncular arasında bir rekora imza attı… Başrolünde olduğu 4 ya da 6 bölüm olması düşünülen bir dizi için 15 milyon TL peşin aldı. Saat, bir bölümdeki 7 saniyelik bir sahnede çıplak görünecek. Cast çalışmaları devam eden dizinin çarpıcı bir senaryosu olduğu, Beren Saat’in okur okumaz “Evet” dediği konuşuluyor.

Hollywood'daki Uyuşturucu Şebekesi İfşa Oldu! Magazin Suç Makinesi Rapçi Yine Gözaltına Alındı! Magazin Deniz Akkaya'ya Hapis Cezası Magazin Torreira ile Devrim Özkan Evleniyor mu? Magazin