Sevenleri Üzüldü: 'Kocam da Kocam' Ayrılık Getirdi

Abone ol

Son zamanların en popüler şarkıları arasında yer alan "Kocam da kocam"ı birlikte seslendiren çiftten sevenlerini üzen haber geldi. İşte çiftin ayrılık gerekçesi...

Son günlerde dillere dolanan "Kocam da kocam" şarkısı ayrılık getirdi. "Kocam da kocam"ı birlikte seslendiren Dora ile Ahmet Altınbaşak evliliklerini sonlandırmak için mahkemenin yolunu tuttu. Anlaşmalı olarak boşanmak isteyen çift, yasal işlemleri başlattı.

İŞTE AYRILIK GEREKÇESİ

Hürriyet’te yer alan habere göre dava Ahmet Altınbaşak tarafından İstanbul Aile Mahkemesi’nde açıldı. Çocukları bulunmayan çiftin ayrılık gerekçesi de ortaya çıktı.

Eşiyle aralarında duygusal bir kopuş yaşadıklarını belirten Altınbaşak, dava dilekçesinde “Evlilik birliğimiz tekrar bir araya gelemeyeceğimiz derecede temelinden sarsılmış durumdadır. Eşimle medeni bir şekilde anlaşmalı olarak boşanmaya karşılıklı olarak karar verdik. Boşanmamıza karar verilsin” ifadelerini kullandı.

Hazırlanan boşanma protokolünde ise tarafların birbirinden nafaka, maddi ve manevi tazminat, eşya talebinin olmadığı bildirildi.

Yasak Elma'dan Kızılcık Şerbeti'ne Bomba Transfer Magazin Dilenciyken K-Pop Yıldızı Oldu! Magazin Kadir Doğulu Hangi Tarikattan? Kemal Doğulu Açıkladı: Bilim, Şiir, Şarkı Var... Magazin Kumar Hesabını Duyan Şok Oluyor Güncel