Survivor Aşıkları Evlendi! Yarışmacılar ve Ünlü İsimler Akın Etti

Abone ol

Katıldıkları Survivor All Star 2022'de tanışan Sude Burcu ve Mert Öcal, dün akşam evlendi. Düğüne birçok ünlü isim katıldı. Sude Burcu "Uzun zamandır hayal ediyorduk" derken; Mert Öcal ise "Dünyanın en güzel şeylerinden biri" dedi. Çifti, Survivor yarışmacıları ve ünlü isimler de yalnız bırakmadı.

TV8'in sevilen yapımlarından Survivor'da bir aşk daha mutluluğa imza attı. Survivor All Star 2022'de birlikte yarışan Sude Burcu ve Mert Öcal, birlikteliklerini dün düzenlenen düğünle taçlandırdı.

Survivor yarışmacılarının akın ettiği düğüne Merve Aydın, Avatar Atakan, Gizem Memiç, Aleyna Kalaycıoğlu, Sercan Yıldırım, Gökhan Keser, Atakan Işıktutan, Aşkım Burçe, Kardeniz Kılıç gibi isimler katıldı.

Sude Burcu, duygularını "Uzun zamandır bu anı hayal ediyorduk" diyerek dile getirdi ve gelinliği hakkında, sade bir tasarım seçtiğini belirtti.

Mert Öcal ise evlilikten yıllarca kaçtığını, ancak doğru kişiyle karşılaştığında bu kararın dünyanın en güzel şeylerinden biri olduğunu ifade etti.

Ünlü Modacıdan Yardım Çağrısı! Magazin Konser Alanını Bir Bir Terk Ettiler Magazin Game of Thrones'un Sansa Stark'ından Çarpıcı İtiraf Magazin Kurt Cobain Dede Oldu! Magazin