Tuba Büyüküstün Makası Aldı, Saçlarını Kesti! Açıklaması Sosyal Medyayı Yıktı Geçti

Abone ol

Bir dönemin en popüler dizi yıldızlarından Tuba Büyüküstün, ayna karşısına geçip saçlarını kestiği videoyu sosyal medyadan paylaştı. Kısa sürede viral olan paylaşıma sayısız yorum gelirken, oyuncunun "Saçlar anı biriktirir derler. Bazı anılarla vedalaşma vakti gelmişti" ifadeleri dikkat çekti.

"Asi", "Gönülçelen", "Cesur ve Güzel", "Kara Para Aşk" ve "Zeytin Ağacı" gibi sayısız dizide yer alan ünlü oyuncu Tuba Büyüküstün, magazin dünyasının gündeminden düşmezken, bu kez de saçlarını kestiği videoyla sosyal medyada gündem oldu.

Tuba Büyüküstün, eline makası alıp ayna karşısına geçerek saçlarının uçlarını kestiği anları kaydedip sosyal medya hesabından paylaştı. Saçların anı biriktirdiğini söyleyen ünlü oyuncu, paylaşımına "Hiç duydunuz mu bilmiyorum saçlar anı biriktirir derler. Bazı anılarla vedalaşma vakti gelmişti. Yenilerine..." notunu düştü.

VİDEOYA YORUM YAĞDI

Sosyal medyada hızla gündeme giren video için birçok kullanıcı yorum yaptı. Kimisi Büyüküstün'ün saçlarını kestirmesini destekleyip kısa saçın ona çok yakıştığını söylerken, bazı kullanıcılar ise oyuncunun "anılarla vedalaşma" ifadesine mizahi yorumlar yaptı.

Ünlü Şarkıcıdan Şoke Eden Çıkış Magazin Şafak Sezer'in Sırrı Ortaya Çıktı, Görenler Tanıyamadı Magazin