Ünlü Rapçi Diddy İntihar Gözetimine Alındı! 'Tehlikeli Biri, Kaçabilir'

Abone ol

Cinsel saldırı ve dolandırıcılık gibi birçok suçlamadan dolayı gözaltına alınan ABD'li rapçi Diddy'nin kefaletle serbest bırakılma talebi reddedildi. Diddy, "tehlikeli ve kaçma riski olan biri" olarak görüldüğü için intihar gözetimi altına alındı.

Aylardır cinsel istismar, gasp, fuhuş ve dolandırıcılık gibi suçlamalarla karşı karşıya olan ABD'li ünlü rapçi Puff Diddy, New York Manhattan'daki bir otelde gözaltına alındı. Çarşamba günü Manhattan'da yapılan temyiz duruşmasında mahkeme, 54 yaşındaki rapçinin kefaletle serbest bırakılma talebini reddetti.

Hakim, "tehlikeli ve kaçma riski olan biri" şeklinde nitelendirdiği rapçiyi intihar gözetimi altına alındı. Diddy, şu anda Brooklyn'deki Metropolitan Gözaltı Merkezi'nde tutuluyor. Rapçi, "şokta olduğu ve zihinsel durumu belirsiz olduğu için" intihar gözetiminde bulunuyor.

NE KADAR SÜRE TUTULACAK?

NTV'de yer alan habere göre; Diddy'nin intihara meyilli olup olmadığı veya ne kadar süredir intihar gözetiminde olduğu henüz bilinmiyor.

ABD Adalet Bakanlığı Ulusal Ceza İnfaz Kurumu, intihar gözetimini "gözlem gerektiren intihar eğilimli mahkumlar için alınan gözetim önlemleri” olarak tanımlıyor.

İşte Metin Arolat'ın Sahnedeki Son Görüntüleri! Magazin Katy Perry Pizza Dağıttı! Magazin