Disney Türkiye'ye O Filmle Dönüyor: İşte İlk Yerli Film...

Abone ol

"Atatürk" dizisi skandalının ardından Türkiye pazarından proje alımını durduran Disney+, yeniden yerli proje alımına başladı. Disney+’ın aldığı ilk Türk yapımı film, başrollerini Burak Deniz ve Öykü Karayel’in paylaştığı “Umami-Kaynama Noktası” oldu.

"Atatürk" dizisini yayınlamaktan vazgeçmesiyle büyük tepki toplayan Disney+ platformu, çekilme kararı aldığı Türkiye piyasasına yeniden dönüyor. Yerli içeriğe dönen ve reklamlı modelle pazara çıkacak olan platform, ilk orijinal film içeriğini Karga Seven Pictures’tan aldı.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın aktardığına göre; Burak Deniz ve Öykü Karayel’i başrollerde buluşturan “Umami-Kaynama Noktası” filminin çekim hazırlıkları sürüyor. 2025 yılının başında yayınlanması planlanan filmin çekimleri 3 günde, tek mekanda, ilk kez kullanılan özel bir teknikle yapılacak.

DİZİ EKİBİNE YEMEK KURSU

21-22-23 Temmuz tarihlerinde gerçekleşecek çekimler öncesi ekip çok sıkı bir yemek kursundan geçti. İngiliz yapımı “Boiling Point” (Kaynama Noktası) uyarlaması olan filmin yönetmenliğini Karga Seven Pictures’ın kurucularından Emre Şahin üstlenecek.

NOW TV'den Show TV'ye Transfer Oldu! Artık Orada Seyredebileceksiniz Gözden Kaçmasın Oyuncu Burcu Biricik Herkesi Çok Üzmüştü! Sevindiren Haber Geldi Gözden Kaçmasın