TRT1 Teşkilat için flaş karar! Seyirciyi üzen gelişme!

Abone ol

TRT1 ekranlarında yayınlanan reyting rekortmeni Teşkilat dizisi için üzücü gelişme. TV dizisi olarak yayına devam eden Teşkilat en çok izlenen diziler arasında yer alıyor. Dizide yaşanan ayrılıklara bir yenisi daha eklendi. Yakın zamanda dizinin hikayesinden başka oyuncularında ayrılması bekleniyor.

TRT1'in en iddialı dizilerinden olan Teşkilat dizisi pazar akşamları en çok izlenen diziler arasında yer alıyor.

Kanal D ekranlarında yayınlanan Yargı dizisiyle yarış halinde olan Teşkilat dizisinde zaman zaman bazı vedalar yaşanıyor.

Teşkilat dizisinden yeni bir ayrılık haberi geldi.

TV100 ekibinden Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Teşkilat Yazı Grubu’nun kaleme aldığı dizinin 59. bölümünde önemli bir ayrılık yaşanacak.

Murat Yıldırım, Deniz Baysal Yurtcu, Gürkan Uygun, Turgut Tunçalp, Levent Can, Yunus Emre Yıldırımer’i buluşturan dizinin Sermet’i Atılay Uluışık, proyeje veda edecek. Dizinin yeni tanıtımında vurulduğu gösterilen başarılı oyuncu ilk bölümünden beri yer aldığı diziye veda edecek. Türk dizi tarihine damgasını vuran Bizimkiler dizisinde hayat verdiği Ali rolüyle hafızalarda yer eden Uluışık, “Teşkilat”ın en sevilen karakterleri arasındaydı.

BAŞKA AYRILIKLAR OLACAK MI?

Öte yandan medya kulislerinde dolaşan iddialara göre Teşkilat dizisinden başka vedalarda bekleniyor. Kadrodaki değişiklik seyirciyi üzecek olsa da hikayeye aynen devam edilecek.

Haziran 2022 tarihinde sezon finali yapacak olan Teşkilat dizisinin gelecek sezonda da devam etmesine kesin gözüyle bakılıyor.

Teşkilat dizisi 7 Mart 2021 tarihinde ilk bölümüyle ekrana gelmişti. Milli İstihbarat Teşkilatı'nda çalışan özel bir ekibin iş hayatı ile birlikte özel hayatını da konu edinen aksiyon, istihbarat ve dram türündeki Teşkilat dizisinin MİT tarafından da desteklendiği biliniyor.

Kaynak: TV100 - Gerçek Gündem

RTÜK Başkanı'ndan 'mimikle terör övme' cezasına ilişkin açıklama Medya RTÜK'ün muhalif kanallara verdiği cezalara TGC'den tepki Medya Gazeteci Hayri Demir'e hapis cezası Güncel 'Mimikle terör övgüsü' cezasına ilişkin Ayşenur Arslan'dan ilk açıklama Medya