Kilo Aldığını Sandı, Rahminden Kitle Çıktı

Abone ol

Kilo aldığını sanan kadın gerçeği öğrenince şaşkına döndü. 45 yaşındaki kadının rahminden 5,5 kilogramlık kitle çıkarıldı.

Trabzon'da yaşayan M.U., karın ağrısı şikayetiyle Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi Numune Kampüsü'ne gitti. Hastanedeki tetkiklerde kadının rahminden başlayıp göğüs altına kadar uzanan bir kitle tespit edildi.

Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Dr. Hasan Akyüz tarafından ameliyata alınan kadının rahmindeki 5,5 kilogramlık kitle çıkarıldı.

Ameliyatı gerçekleştiren Uzman Dr. Akyüz, hastanın kilo aldığını zannederek, muayene durumunu geciktirdiğini belirterek, 'Karın içinde yavaş büyüyen kitlelerin her zaman belirti vermeyebilir. Bunlar sinsice büyüyebilir. Hastamız önce kilo aldığını düşünüp, muayeneyi geciktirmiş. Özellikle kadınların şikayetleri olmasa bile belli aralıklarla ‘kadın hastalıkları’ yönünden mutlaka doktor muayenesine başvurmaları gerekir' dedi.

Sıtma ile Mücadelede Yeni Umut Işığı: Uygulanmaya Başladı Sağlık Sivrisinek Isırıklarında Doğru Bilinen Yanlışlar: Sakın Bu Hatayı Yapmayın! Güncel 'Dünyada Yayılıyor, Türkiye'de Varsa da Bilmiyoruz' Sağlık Bebek Gibi Pürüzsüz Cilt ve Gür Bir Saç İsteyen Mutlaka Alsın! Tezgahlara İndi, Kilosu 100 TL Ekonomi