Uzmanlardan Çin ve Hindistan’ı etkileyen gizemli pnömoni virüsü ile ilgili rahatlatan açıklama

Çin ve Hindistan’ı etkileyen gizemli pnömoni virüsünün Hollanda ve Danimarka’da tespit edilmesinin ardından Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Tıp Fakültesi Göğüs Hastalıkları Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Tevfik Özlü, konuyla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Yakın zamanda Covid-19 salgını nedeniyle travma yaşandığını o bakından herkesin tedirgin olmasının normal karşıladıklarını kaydeden Özlü, “Bildiğimiz kadarıyla bu olguların ardından yeni bir virüs ya da bir mikroorganizma belirlenmiş değil. Bİr telaş bir panik oluşturacak bir risk şu an görünmüyor. İzlemek lazım, vakaların artışı dönemsel olarak çok beklenmedik bir olay değil” dedi.

Uzmanı uyardı: Kış aylarında kilo alımına dikkat! Sağlık Türkiye’de 3 milyon kişi diyabet hastası olduğunun farkında değil Sağlık Dr. Ersin Özaslan: “Sigarayı hayattan silersek akciğer kanseri en nadir kanserlerden olur” Sağlık Uzmanı uyardı, bunu sakın yapmayın: Diş kaybına neden oluyor! Sağlık Günlük 3 tane tüketin hafızayı uçuruyor Sağlık Ekran maruziyeti çocuklarda dil ve konuşma bozukluklarını arttırdı Sağlık Mide ve bağırsağından 2 kilogram kıl çıktı! Sağlık 7 yaş altı çocuklar ve 65 yaş üzeri için 'ölümcül' uyarı! Sağlık 7 yılda görülen son 1 yılda görüldü! Sağlık Diş hekimi Yüksel: Diş gıcırdatmanın yüzde 90’ı strese bağlı olarak ortaya çıkıyor Sağlık Uzmanından salgın uyarısı: "Sarılmayın, tokalaşmayın" Sağlık Balon balığının ciğerini yemiş! Sağlık