Erdoğan'dan LGS sınavına girecek öğrencilere mesaj

Abone ol

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yarın, LGS'ye girecek öğrencilere başarılar diledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yarın Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki merkezi sınava girecek öğrencilere sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla başarılar diledi.

Erdoğan, sosyal medya hesabından paylaştığı mesajda, "Yarın LGS'ye girecek evlatlarımızın gözlerinden öpüyor, her birine başarılar diliyorum. Sınavın genç kardeşlerime ve değerli ailelerimize hayırlı sonuçlar getirmesini temenni ediyorum. Allah zihin açıklığı versin." ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, paylaşımında, "Oku, düşün, uygula, neticelendir" notunun yazılı bulunduğu bir görsele de yer verdi.

BAKAN TEKİN DE BAŞARI DİLEDİ

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki merkezi sınava girecek öğrencilere başarı diledi.

Bakan Tekin, yarın yapılacak LGS'ye ilişkin sosyal medya hesabından paylaştığı mesajında, "Sevgili öğrenciler, her birinizin hedeflerine ulaşmak ve hayallerini gerçekleştirmek için sınava en iyi şekilde hazırlandığını biliyoruz. Eğitim ailesi olarak çalışmalarınızın karşılığını alacağınıza inancımız tamdır. Sınav sonucu ne olursa olsun bizler için değerli olduğunuzu unutmayın. Yarın gerçekleşecek olan Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınavı öncesinde, öğrencilerime başarılar diliyor ve sınavda görev alan tüm meslektaşlarıma teşekkür ediyorum." açıklamasında bulundu.

Meral Akşener'in sağ koluydu, BBP'ye geçti Siyaset 'Kılıçdaroğlu, ilk turda birinci çıksaydı desteklerdik' Siyaset 'Adaleti savunan bir insanın hapiste yatıyor olması içimizi acıtıyor' Siyaset CHP'nin Türkiye Belediyeler Birliği Başkan adayı belli oldu Siyaset