Sinan Oğan'dan dikkat çeken çıkış: 'Özgür Özel partimizin adını kullanıyor'

Abone ol

Türkiye İttifakı Partisi lideri Sinan Oğan, Yalova ve Kocaeli'deki partisinin il başkanlığı açılışlarında önemli açıklamalarda bulundu. Oğan, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'i hedef alarak, Özel'in partisinin adını kullandığını iddia etti.

Türkiye İttifakı Partisi lideri Sinan Oğan, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'i hedef aldı.

Partisi İl Başkanlığı açılışları kapsamında konuşan Oğan, "Biz Türkiye'de siyasetin neslini değiştirmeye geldik. İsmimiz Türkiye İttifakı Partisi'dir. Bu isim Türkiye İttifakı Partililerin ve Türk Milleti'nin bulduğu isimdir ama son dönemde başta Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel partimizin adını kullanıyor çünkü görüyorlar" dedi.

'EKONOMİ POLTİKASI DOĞRU İŞLİYOR'

İktidarın ekonomi politikalarını da değerlendiren Oğan, "Ancak bugün ekonomi politikası doğru işliyor. En az bir yıllık sıkıntılı bir süreç var ve bu sıkıntılı süreç maalesef ki öncelikle vatandaşımızın canını yakıyor" ifadelerini kullandı.

Oğan, 2028 seçim sürecine yönelik hazırlıklara da değinerek, "Parti olarak 2028 sürecinde cumhurbaşkanlığı, parlamento ve sonrasında da belediyelere ciddi bir hazırlık yapıyoruz" diye konuştu.

YKS sınav soruları sızdırıldı iddialarına resen soruşturma Siyaset Erken seçim anketinden Özgür Özel'i üzecek sonuç Siyaset Erdoğan'dan tütün ürünlerine karşı mücadelede 'elektronik sigara' çıkışı Siyaset CHP’li Murat Bakan, Ali Yerlikaya’yla görüşeceği konuları anlattı Siyaset