Barış Alper ve Semih'e Premier Lig Ekibi Kancayı Taktı

Abone ol

Premier Lig ekibi Nottingham Forest'in Beşiktaş'tan Semih Kılıçsoy ve Galatasaray'dan Barış Alper Yılmaz'a talip olduğu iddia edildi. Haberde İngiliz ekibinin Avrupa kulüpleriyle rekabet içinde olduğu kaydedildi.

Avrupa’da transfer dönemi sona ermesine rağmen, kulüplerin Türk yıldızlara ilgisi dinmedi. A Milli Takımın yıldız oyuncuları Barış Alper Yılmaz ve Semih Kılıçsoy’a Premier Lig’den bir takımın talip olduğu öne sürüldü.

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Nottingham Forest’in Galatasaray’dan Barış Alper Yılmaz ve Beşiktaş’tan Semih Kılıçsoy’a talip olduğu iddia edildi.

HITC Football’da yer alan habere göre, Barış Alper Yılmaz ve Semih Kılıçsoy’un Premier Lig ekibinin radarında olduğu kaydedildi. İlgili haberde, Nottingham Forest’in Barış Alper ve Semih için Avrupa kulüpleriyle rekabet içinde olabileceği belirtildi.

Barış Alper'in Galatasaray ile 2027, Semih'in ise Beşiktaş ile 2028 yılına kadar sözleşmeleri bulunuyor.

Spor Mahallemde Etkinliğinde Her Yaştan Düzceli Vatandaş Katılabilecek Spor Galatasaray'ın Yıldızından İsrail'e Küfürlü Tepki Spor Ünlü Spor Yazarından Acı Haber Spor Sakaryaspor Başkanına Makamında Şoke Eden Saldırı Spor