Dursun Özbek'ten Ali Koç'a Olay Gönderme: 6 Yıldır...

Abone ol

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a dikkat çeken bir göndermede bulundu. Özbek, "Büyük camiaların problemi şu; bir takım düşünün, bir başkan 6 sene şampiyonluk bekliyor olmuyor. O zaman seyirci, sosyal medya baskısı insanları başka bir tavra, söyleme, şekil sergilemeye itiyor. Gerginlik işte burada çıkıyor" ifadelerini kullandı.

Ezeli rakipler Fenerbahçe ve Galatasaray arasında dönem dönem başkanlar düzeyinde de kendini gösteren atışmalara bir yenisi daha eklendi. Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’a üstü kapalı bir şampiyonluk göndermesi yaptı.

HT Spor’a açıklamalarda bulunan Özbek, katıldığı canlı yayında "Türk futbolunda üslup sorunu olduğunu düşünüyor musunuz?" sorusunu yanıtladı. Özbek, "Türk futbolunda üslup sorunu var. Şöyle ki, neticede spor kulüplerinin mücadele ettikleri yer sahanın içi. 11 kişi bir tarafa 11 kişi bir tarafa, ortaya bir top atıyorlar, birisi kazanıyor birisi kaybediyor. İş burada bitmeli. Büyük camiaların problemi şu; bir takım düşünün, bir başkan 6 sene şampiyonluk bekliyor olmuyor. O zaman seyirci, sosyal medya baskısı insanları başka bir tavra, söyleme, şekil sergilemeye itiyor. Gerginlik işte burada çıkıyor" ifadelerini kullandı.

‘STAT GÖREVLİSİNİN BOYNUNU NEDEN KIRIYORSUN?’

Geçen sezon Fenerbahçe’nin Galatasaray’ı deplasmanda yendiği maçın ardından yaşananlara ilişkin de konuşan Dursun Özbek, şunları kaydetti:

"Düşünün biz bir maç oynadık. Geçen sezon sonuna doğru... Galatasaray - Fenerbahçe maçı. Sondan bir hafta evvel. Galatasaray 1-0 kaybetti. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, maç bittikten yani 1.5 saat sonra, 2 saat sonra Galatasaray Spor Kulübü Rams Park'a geliyor, oradaki insanları darp ederek içeri giriyor, sahaya çıkmak istiyor bilmem ne bilmem ne. Buna bir gerek var mı, niye yani! Maça gelmemişsin zaten. Galip geldin, bunun sevincini yaşa. Galatasaray Spor Kulübü Stadyumu Görevlisi'nin boynunu niye kırıyorsun? Hakemleri niye tokatlayın falan diyorsun, bunlara gerek yok!"

Rıdvan Dilmen'den Mourinho Hakkında Çarpıcı Yorum Spor Real Madrid, 3 Golle Kazandı Spor 664. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nin Düzenleneceği Tarih Belli Oldu Spor Dursun Özbek'ten Çok Konuşulacak İtiraf Spor