EURO 2024 | Hırvatlar son saniyede yıkıldı: İtalya, tur biletini kaptı

Abone ol

EURO 2024 B Grubu'nda İtalya ile Hırvatistan 1-1 berabere kaldı. Maçın 90+8'inci dakikasında golü bulan İtalya, tur biletini kaparken, Hırvatistan grubu 2 puanla 3. sırada tamamlayarak, son 16 şansını mucizelere bıraktı.

Almanya'nın ev sahipliğindeki EURO 2024'te B Grubu'nda maçlar tamamlandı.

B Grubu'nda oynanan maçta Hırvatistan ve İtalya karşı karşıya geldi.

Mücadelenin ilk yarısı golsüz tamamlanırken Hırvatistan ikinci yarıda Luka Modric'le öne geçti. Mücadelenin son dakikalarına 1-0'lık Hırvatistan üstünlüğüyle girilirken 90+8'de Mattia Zaccagni beraberlik golünü kaydetti.

Karşılaşma 1-1 tamamlanırken puanını 4 yapan İtalya tur biletini aldı. Hırvatistan ise grubu 2 puanla 3'üncü sırada bitirdi.

Bu sonuçla birlikte İspanya ve İtalya son 16'ya yükselmeyi garantilerken, grubu 3'üncü olarak tamamlayan Hırvatistan'ın son 16'ya yükselme ihtimali mucizelere kaldı.

Trabzonspor'un yeni transferleri Barisic ve Lundstram bordo-mavililerin topraklarına giriş yaptı Spor İngiliz efsanesinden, Manchester United'a 'Arda Güler' çağrısı Spor Ergin Ataman'dan dikkat çeken milli takım yorumu Spor İtalyanlar'dan Fenerbahçe için sürpriz kaleci iddiası: 'Maaşının iki katını teklif ettiler' Spor