Fenerbahçe Transferde Masadan Kalktı

Abone ol

Fenerbahçe'nin Mourinho'nun isteği ile kadrosuna katmak istediği Brezilyalı yıldızın transferinden vazgeçtiği bildirildi. Sarı-lacivertli ekibin 30 milyon Euro'luk bonservis talebini fazla bulduğu kaydedildi.

Yeni sezon için transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe’de, Mourinho’nun çok istediği bir isim için dikkat çeken bir iddia geldi.

Son olarak hücum bölgesini Youssef En-Nesyri transferiyle güçlendiren sarı-lacivertli ekipte, Corinthians forması giyen kanat oyuncusu Wesley’nin olası transferinde yeni bir gelişme yaşandı.

Brezilya basınından Meu Timao’nun haberine göre, Fenerbahçe’nin 18 milyon Euro’luk teklif yaptığı öne sürülen Wesley transferinde masadan kalktığı bildirildi.

Haberde, Brezilya ekibinin 19 yaşındaki oyuncu için talep ettiği 30 milyon Euro’luk bonservis bedelinin çok bulunduğu kaydedildi.

Fenerbahçe teknik direktörü Mourinho’nun genç futbolcuyu Roma'dayken de yakından takip ettiği belirtildi.

Olimpiyatlara Japonya Damgası Spor Djokovic, Nadal'ı Set Vermeden Geçti Spor La Liga Devi Galatasaray'ın Yıldızına Talip Oldu Spor Mbappe'den Dikkat Çeken Hamle! Futbol Kulübü Satın Alıyor Spor