Fenerbahçe’den Dev İmza: 5 Yıllık Anlaşma Tamam

Abone ol

Fenerbahçe, Sevilla’dan transfer ettiği Youssef En-Nesyri ile 5 yıllık sözleşme imzaladığını duyurdu. Fenerbahçe, Acun Ilıcalı’nın da katılımıyla Faslı golcü için bir imza töreni düzenleyecek.

Trendyol Süper Lig ekibi Fenerbahçe, yeni transferini duyurdu. Fenerbahçe, Sevilla’dan transfer ettiği Youssef En-Nesyri’yi dün açıklamıştı. Sarı lacivertliler bir Nesyri’nin sözleşme detaylarını paylaştı.

Buna göre Nesyri’nin 5 yıllık bir sözleşmeye imza atacağı belirtildi. Nesyri ile ilgili açıklama yapan Fenerbahçe, şu detayları paylaştı:

“Fenerbahçe’mize hoş geldin Youssef En-Nesyri Kulübümüz, Youssef En-Nesyri’nin transferi için kendisi ve kulübü Sevilla FC, S.A.D. ile anlaşmaya vardı. Faslı golcü oyuncu kendisini 5 yıllığına sarı lacivert renklere bağlayan sözleşmeye imza attı. Youssef En-Nesyri’ye ‘Dünyanın En Büyük Spor Kulübü Fenerbahçe’mize hoş geldin’ diyor, armamızın ışığında nice şampiyonluklar diliyoruz. Bugün saat 13.00’te Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde yeni transferimiz Youssef En-Nesyri’nin imza töreni düzenlenecektir. İmza töreninde Asbaşkanımız Acun Ilıcalı ve Sportif Direktörümüz Mario Branco bulunacaklardır.”

İşte Süper Lig'de Düdük Çalacak İsimler Spor Galatasaray Ayrılığı Resmen Açıkladı Spor Fenerbahçe Gözden Çıkardı, Göztepe Atağa Geçti Spor Galatasaray İtalyan Yıldızı Duyurdu Spor