Filenin Sultanları Olimpiyatlar'da Dördüncü Oldu

Abone ol

2024 Paris Olimpiyat Oyunları bronz madalya karşılaşmasında A Milli Kadın Voleybol Takımı, Brezilya’ya 3-1 mağlup olarak oyunlara veda etti.

A Milli Kadın Voleybol Takımı, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları bronz madalya maçında Brezilya ile karşı karşıya geldi. Müsabakanın ilk setini 21-25, ikinci setini ise 25-27 geride kapatan filenin sultanları Üçüncü seti ise 25-22 kazandı. Karşılaşmanın dördüncü setini 25-15 alan Brezilya bronz madalyanın sahibi oldu.

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları bronz madalya maçında Brezilya ile karşı karşıya gelen A Milli Kadın Voleybol Takımı sahadan 3-1'lik mağlubiyetle ayrıldı. Filenin Sultanları Paris 2024 Olimpiyat Oyunlarını aldığı bu mağlubiyetle dördüncü sırada tamamladı.

FİLENİN SULTANLARI'NIN OLİMPİYAT MACERASI

C Grubu'nda Hollanda'yı 3-2, Dominik Cumhuriyeti'ni 3-1 mağlup eden takımımız, İtalya'ya 3-0 yenildi ve grubunu ikinci sırada tamamlayıp çeyrek finale yükseldi. Çeyrek finalde Çin'le karşılaşan Filenin Sultanları, rakibini 3-2 yendi ve adını yarı finale yazdırdı.

Tarihimizde ilk kez oynadığımız olimpiyat yarı finalinde İtalya'ya 3-0 yenilen Milli Takım, finale çıkamadı ve bronz madalya maçı oynamaya hak kazandı.

Malatyaspor, Pendikspor Maçına Çıkmadı Spor Beşiktaş, Amir Hadziahmetovic'i Çaykur Rizespor'a kiralandı Spor Geleneksel Türk Okçuluğu Türkiye Şampiyonası Başladı Spor Tekvandocu Nafia Kuş Aydın Yarı Finalde Spor