Galatasaray'dan Neymar Bombası: Osimhen'in Yeri Böyle Doldurulacak

Galatasaray'dan Neymar Bombası: Osimhen'in Yeri Böyle Doldurulacak
Abone ol

Galatasaray'da Osimhen'in sezon sonu takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılırken, sarı-kırmızılı ekibin Nijeryalı golcüyü unutturacak bir hamle yapmaya hazırlandığı bildirildi. Süper Lig ekibinin Neymar'ı transfer etmek istediği iddia edildi.

Yaşadığı ciddi sakatlıkların ardından uzun süre sonra sahalara Brezilya’nın Santos ekibiyle dönen Neymar için Galatasaray iddiası ortaya atıldı.

El Nacional’in aktardığı habere göre, Neymar’ın kariyerinin en parlak dönemini yaşadığı Barcelona’ya dönmek istediği ancak sakatlık geçmişinin ve yüksek maaş talebinin bu transferin önündeki engellerin arasında yer aldığı bildirildi.

Brezilyalı yıldız için Süper Lig ekibi Galatasaray’ın talip olduğu iddia edildi. Sezon sonunda takımdan ayrılması yüksek ihtimal olarak Osimhen’in boşluğunu Neymar ile doldurmak isteyen sarı-kırmızılıların bu transferle ses getirmeyi hedeflediği öğrenildi.

Milli takıma dönüş için düzenli forma şansı bulmak isteyen Neymar’ın da bu transfere sıcak baktığı öne sürüldü.

Stadyumda Kalp Krizi Geçirdi, Kurtarılamadı Spor Beşiktaş Gaziantep FK'ye Hazırlanıyor Spor Konyaspor, Eyüpspor Maçının Hazırlıklarını Tamamladı Spor Aydın Büyükşehir Belediyespor, Sarıyer Belediyespor’u Konuk Edecek Spor