Galatasaray'ın Yıldız Golcüsü Icardi'den Saatler Sonra İlk Paylaşım

Abone ol

Evinde ağırladığı İsviçre ekibi Young Boys'a 1-0 mağlup olarak Şampiyonlar Ligi'ne veda eden Galatasaray'ın yıldız golcüsü Icardi'den maçtan saatler sonra dikkat çeken bir paylaşım geldi. Icardi, "İyi zamanlarda da kötü zamanlarda da birlikteyiz" dedi.

UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu rövanşında Galatasaray, İsviçre ekibi Young Boys'u evinde ağırladı. 3-2'lik skorla mağlup olan Galatasaray, rövanş maçında da umduğunu bulamadı. 1-0 yenilen Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'ne katılma şansını kaybetti.

Galatasaray'ın Arjantinli yıldız golcüsü Mauro Icardi, maçtan saatler sonra bu sabah sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı. Icardi paylaşımında "İyi zamanlarda da kötü zamanlarda da birlikteyiz. Şampiyonlar Ligi'nin dışında kalmanın tadı buruk ama bu sezon gidilecek uzun bir yol olduğunun ve önümüzde birçok hedef bulunduğunun bilincindeyiz" ifadelerini kullandı.

Maçta Bilincini Yitiren Yıldız Hayatını Kaybetti Spor Fred'e Astronomik Teklif! Spor Şampiyonlar Ligi'nde 32 Takım Netleşti Spor Dev Derbi Polis Grevi Nedeniyle Ertelendi Spor