Mbappe Resmen Real Madrid'de! On Binler Karşılamak İçin Geldi

Abone ol

İspanyol futbol kulübü Real Madrid, Paris Saint-Germain ile sözleşmesi biten Fransız yıldız Kylian Mbappe ile 5 yıllık sözleşme imzaladı. Mbappe, düzenlenen imza töreninin ardından kendisini görmek için gelen 80 bini aşkın taraftarı selamladı.

İspanyol futbol devi Real Madrid, Paris Saint-Germain'den (PSG) kadrosuna kattığı Fransız futbolcu Kylian Mbappe için imza töreni düzenledi. Başkan Florentino Perez’in de katıldığı törende Mbappe, Real Madrid ile 5 yıllık sözleşme imzaladı.

Yeni sezondan itibaren 9 numaralı formayı giyecek olan yıldız futbolcu, törenin ardından Santiago Bernabeu'da kendisini görmek için gelen 80 bini aşkın taraftarı selamladı.

3 YIL ÖNCE DE TEKLİF ETMİŞTİ

Real Madrid, 2021 yılında da Mbappe'yi kadrosuna katmak istemiş ve PSG'ye 200 milyon euroluk bir teklifte bulunmuştu. Ancak Paris Saint-Germain, Fransız yıldızın sözleşmesini 1 yılı opsiyonlu 3 sezon daha uzatmıştı.

Paris Saint-Germain ile toplamda 308 maça çıkan 25 yaşındaki Mbappe, 256 gol ve 108 asistlik performans sergilemişti.

Batshuayi'den İtiraf Gibi Sözler Spor EURO 2024'ün En İyi İlk 11'i Belli Oldu Spor UEFA'dan 3 Türk Hakeme Görev Spor 'Fenerbahçe Büyükekşi'yi destekleyecek' İddiası Spor