Milli Takım 9 Eylül'de İzmir'de!

Abone ol

Türkiye A Milli Takım'ımız UEFA Uluslar B Ligi 4'üncü Grup'ta İzlanda'yı 9 Eylül Pazartesi günü İzmir'de ağırlayacak. İzmir'in İzmir düşman işgalinden kurtuluşunun 102'nci yıl dönümünde oynanacak maç 9 Eylül'de saat 21.45'te başlayacak.

İzmir 9 Eylül'de düşman işgalinden 102. kurtuluş yıl dönümünü kutlamaya hazırlanırken, Türkiye A Milli Futbol takımı da bu kutlmalara 'dahil' oldu. UEFA Uluslar B Ligi 4'üncü Grup'ta İzlanda'yı 9 Eylül Pazartesi günü İzmir'de ağırlayacak. Uluslar Ligi'nde grupta ilk maçına 6 Eylül Cuma günü Galler deplasmanında çıkacak ay-yıldızlı millilerimiz cumartesi akşamı İzlanda randevusu için İzmir'e gelecek. Göztepe Gürsel Aksel Stadı'nın ev sahipliği yapacağı, Kurtuluş Savaşı'nda İzmir ve ülkemizin düşman işgalinden kurtuluşunun 102'nci yıl dönümünde oynanacak maç 9 Eylül'de saat 21.45'te başlayacak.

Paris 2024'te Milli Atletin Altın Madalyası Geri Alındı Spor Fenerbahçe Medina ile Her Konuda Anlaştı Spor Arda Güler Fırtınası Sürüyor Spor Osimhen'in Ardından Bir Yıldız Daha Yolda Spor