TFF Başkanı Hacıosmanoğlu, Amedspor Maçı için Diyarbakır'da

Abone ol

TFF'nin yeni başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Amedspor maçını izlemek için Diyarbakır'a geldi. Diyarbakırlılar, Hacıosmanoğlu'na yoğun ilgi gösterdi.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, yarın (19 Ağustos) oynanacak Amedspor - İstanbulspor maçını izlemek için Diyarbakır’a geldi. Hacıosmanoğlu ve beraberindeki heyet, Amedspor Başkanı Aziz Elaldı ile birlikte Sur ilçesindeki tarihi mekanları gezdi.

Diyarbakırlılar, Hacıosmanoğlu'na büyük ilgi gösterdi.

TFF heyeti yarın kentteki bazı ziyaretlerinin ardından saat: 21.00’de Diyarbakır Stadyumu’nda oynanacak Amedspor-İstanbulspor maçını izleyecek.

SÖZÜNÜ TUTTU

Hacıosmanoğlu, TFF Başkanı seçilmeden önce yaptığı açıklamada "Amedspor ile görüştüm. 'Spor kardeşliktir' diyorlar. Onlara da destek olmak lazım. Nasip eder ve seçilirsem, ilk maçı da Diyarbakır'da izleyeceğim” ifadelerini kullanmıştı.

Hatayspor'da Kasımpaşa Hazırlıkları Tamam Spor MotoGP'de Avusturya Britanya Grand Prix'sini Francesco Bagnaia Kazandı Spor Premier Lig Ekibinin Başkanından 'Zaha' İtirafı Spor Sokhna Faal Kayseri’ye Geldi Spor