TFF Başkanı Hacıosmanoğlu'nun 9 Yıllık İntikamı! Tahkim Kurulu'na Şikayet Yağdı

Abone ol

Eski Trabzonspor Başkanı ve şu anki TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun, 9 yıl önce soyunma odasından çıkarmaması gündem olan hakem ve gözlemcileri görevden aldığı belirtildi. Tahkim Kurulu'na şikayette bulunan hakemler, kendilerinden "intikam alındığını" iddia etti.

Eski Trabzonspor Başkanı ve mevcut Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu hakkında çarpıcı bir "intikam" iddiası gündeme geldi. 28 Ekim 2015’te oynanan Trabzonspor-Gaziantep maçında, hakemlerini soyunma odasından çıkarmadığı uzun süre konuşulan Hacıosmanoğlu’nun, TFF Başkanı olduktan sonra bu kişilerden bazılarını görevden aldı.

Milliyet'ten Mustafa Anıklı'nın haberine göre; 9 yıl önce hakemken, bugün gözlemcilik görevinde olan Süleyman Abay, Emre Altun, Adil Sinem ile hakemliğe devam eden Bahattin Şimşek, Kutluhan Bilgiç, Mustafa Sönmez ve gözlemcilerden Taner Gizenci’nin, bu hafta Tahkim Kurulu’na başvurarak, görevlerinin iadesini istedikleri ortaya çıktı.

'İNTİKAM HIRSIYLA HAREKET EDİLDİ'

Bu kişilerin arasında sadece Trabzonspor-Gaziantep değil, tartışmalı Trabzonspor-Konya maçında görevlendirilen hakemlerin de bulunduğu, Tahkim’e gönderilen yazıda yansıtıldı.

Tahkim Kurulu’na verilen dilekçede şu ifadeler yer aldı:

(Hakem veya gözlemci) Sebepsiz, gerekçesiz ve hukuka aykırı şekilde kadro dışı bırakılmıştır. Bu durumun asıl sebebi, 2.10.2015 tarihli Trabzonspor-Konyaspor ve 28.10.2015 tarihli Trabzonspor-Gaziantep müsabakasıdır. Aradan geçen 9 yıla rağmen ne yazık ki intikam hırsıyla hareket edilerek, o dönem müsabakada görev yapan hakem ve gözlemcilerin hepsinin görevine son verilmiştir.

Balotelli'den Asılsız İddialara Tepki Spor Galatasaray Sezona 11 Golle Başladı Spor