Ümit Karan’dan Canlı Yayında Şoke Eden İddia! Volkan Demirel ve Tümer Metin'in Ağzı Açık Kaldı

Abone ol

Tv100 canlı yayınına katılan Tümer Metin, Volkan Demirel ve Ümit Karan futbola dair önemli açıklamalarda bulundu. Karan, Galatasaray’a ilişkin dikkat çeken bir iddiada bulundu.

Trendyol Süper Lig'in 6. haftasında futbolseverlerin heyecanla beklediği Fenerbahçe-Galatasaray derbisi Ülker Stadyumu'nda oynanmış ve nefes kesen mücadelede, konuk ekip Galatasaray rakibini 3-1'lik skorla mağlup etmişti.

Çok konuşulan bu maçın ardından Ersin Düzen'in moderatörlüğünde Tümer Metin, Volkan Demirel ve Ümit Karan, TV100 kanalında önemli açıklamalarda bulundu. Galatasaray'ın Fenerbahçe'yi 3-1 yendiği derbi maçı değerlendirildiği anda Ümit Karan’dan şaşırtan bir iddia geldi.

ÜMİT KARAN: GALATASARAY BAYERN MUNIH GİBİ OLUR

Karan, Galatasaray’ın şampiyon olmasıyla beraber Almanya'nın Bayern Münih takımı gibi olacağını söyledi.

Karan, şu ifadelere yer verdi:

''Galatasaray bu sene şampiyon olursa Bayern Münih gibi oluruz biz burada. Bunu da buraya yazın. Bundan sonra Galatasaray’ı kimse durduramaz!''

Volkan Demirel ve Tümer Metin Karan’ın bu açıklamasına katılmadı ve ikili her sene yeni bir yarışın olduğunu ifade etti.

Süper Lig’de Volkan Demirel Sürprizi Görüşmeler Başladı Spor Fenerbahçe'ye Fransız Hakem Spor O İsim Galatasaray'ın Başına Gelmek İstiyor Spor Karşıyaka'dan Efsane Başlangıç Spor