214 Kök Hint Keneviri Ele Geçirildi!

Gaziantep'te İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, uyuşturucu ile mücadele kapsamında önemli bir operasyon gerçekleştirdi. Edinilen bilgiye göre, ekipler, 8 ayrı adrese eş zamanlı baskın düzenledi. Yapılan aramalarda, 214 kök Hint keneviri bitkisi ele geçirildi.

Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı ve Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde uyuşturucu ve uyarıcı maddelerin üretimi ve ticareti ile mücadeleye yönelik operasyon yapıldı. İslahiye, Nizip ve Şehitkâmil ilçelerinde gerçekleştirilen operasyonlar sonucunda, yasa dışı kenevir ekimi yaptığı tespit edilen 8 şüphelinin adreslerine baskın yapıldı. Şahısların ikametlerinde ve arazilerinde yapılan adli arama neticesinde 214 kök kenevir bitkisi ve 25 gram kubar esrar ele geçirildi. Operasyon sonucunda 8 şüpheli gözaltına alındı. Şahıslar hakkında yasal işlem başlatıldı.

Uzaman Çavuş İzine Geldi Motor Kazası Canından Etti Türkiye Bursa'daki Derede Toplu Balık Ölümü Yaşanıyor Türkiye Çanakkale Yangını Havadan Böyle Görüntülendi! Türkiye Adana'da Tehlikeli Yolculuk: Motosiklet, Halı Yıkama Makinesi ve Bir Aile Türkiye Yusufeli Barajı'nda Umuda Koşuş: Narin İçin Adalet Talebi Türkiye Denizli'de Kiralık Dairede Şok Ölüm: 35 Yaşındaki Adam Hareket Halinde Bulundu Türkiye 12 Yaşındaki Kayıp Resul, 17 Saat Sonra Bulundu! Türkiye Miras Kavgası Cinayete Dönüştü: Bir Aile Dağıldı Türkiye 5 Cumhurbaşkanı Rakipsiz Muhtar 8'nci Döneminde! Türkiye "Oğlumu Evlendirdim" Yalanıyla Kuyumcuyu Soydular Türkiye 14 Yaşındaki Maganda Silahla Havaya Ateş Açtı Türkiye Çiftçilerin Domuz Nöbeti Türkiye