Ayı Restoranı Bastı Bütün Şekerleri Yedi!

Ankara'nın Kızılcahamam ilçesindeki bir restoran, beklenmedik bir ziyaretçiye ev sahipliği yaptı. Aç olduğu düşünülen bir ayı, restoranın bahçesine girerek masadaki şekerleri yedi.

Aç kaldığı için ormandan restoran bahçesine geldiği düşünülen ayı, masalarda yemek aradı. Yemek bulamayan ayı bir süre masada bulduğu şekerleri yedi. Ardından masadan şekerliği alan ayı ormana doğru uzaklaşarak gözden kayboldu. O anlar ise dükkan sahibi Vasıf Atasaven tarafından cep telefonuyla kaydedildi.

Şöföre Sinirlenen Adam, İETT Otobüsünün Sileceklerini Kırdı Türkiye 214 Kök Hint Keneviri Ele Geçirildi! Türkiye Uzaman Çavuş İzine Geldi Motor Kazası Canından Etti Türkiye Adana'da Tehlikeli Yolculuk: Motosiklet, Halı Yıkama Makinesi ve Bir Aile Türkiye Yusufeli Barajı'nda Umuda Koşuş: Narin İçin Adalet Talebi Türkiye Denizli'de Kiralık Dairede Şok Ölüm: 35 Yaşındaki Adam Hareket Halinde Bulundu Türkiye 12 Yaşındaki Kayıp Resul, 17 Saat Sonra Bulundu! Türkiye Miras Kavgası Cinayete Dönüştü: Bir Aile Dağıldı Türkiye 5 Cumhurbaşkanı Rakipsiz Muhtar 8'nci Döneminde! Türkiye "Oğlumu Evlendirdim" Yalanıyla Kuyumcuyu Soydular Türkiye 14 Yaşındaki Maganda Silahla Havaya Ateş Açtı Türkiye Çiftçilerin Domuz Nöbeti Türkiye