Ayşenur Ezgi Eygi'nin Mezarı Didim'de Hazırlandı

Abone ol

Batı Şeria'da İsrail askerleri tarafından hayatını kaybeden Türk-Amerikan vatandaşı Ayşenur Ezgi Eygi'nin cenazesi, memleketi Aydın'ın Didim ilçesinde toprağa verilecek.

18 gün önce akrabalarını ziyaret etmek için geldiği Didim'den sonra Filistin'e destek olmak üzere Batı Şeria'ya giden Eygi, İsrail askerlerinin açtığı ateş sonucu hayatını kaybetmişti. Bu acı haber, Eygi'nin ailesi ve sevenleri tarafından büyük bir üzüntüyle karşılandı.

'NAAŞIN YARIN TÜRKİYE'YE GELMESİNİ BEKLİYORUZ'

Cenazenin yarın uçakla doğrudan Türkiye'ye getirilmesinin beklendiğini belirten Eygi'nin amcası Yılmaz Eygi, "Ezgi'nin anne ve babasının bu akşam Amerika'dan Türkiye'ye gelmesini bekliyoruz. Filistin'de yapılan cenaze işlemlerinin ardından Ezgi'nin naaşının da yarın Türkiye'ye gelmesini bekliyoruz. İlçe mezarlığında mezar yeri hazırlandı. Ne gün ve ne zaman toprağa verileceği cenaze ve ailesinin Türkiye'ye gelmesinin ardından netleşecek" diye konuştu.

Zabıta Ekipleri Dilencilere Operasyon Türkiye Telefon İçin Arkadaşını Öldürdü! 15 Yıl Hapis Cezası Türkiye Muğla'da Düzensiz Göç Operasyonu: 21 Kişi Yakalandı Türkiye Kaybolan Telefon 2 Yıl Sonra Sahibine Ulaştı Türkiye