Çanakkale Yangını Havadan Böyle Görüntülendi!

Çanakkale'nin Eceabat ilçesi Büyükanafarta köyü yakınındaki ormanda dün saat 10.00 sıralarında yangın çıktı. Çıkan yangın büyük tahribata yol açtı. Yangının verdiği zarar drone ile havadan görüntülendi.

Dün, ihbar üzerine bölgeye Çanakkale Orman Bölge Müdürlüğü'ne bağlı 8 uçak, 12 helikopter, 51 arazöz ve 780 personel sevk edildi. Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Orman Genel Müdürlüğü'nün talebi üzerine 4'üncü Kara Havacılık Alay Komutanlığı'ndan 1 adet S-70 tipi helikopter de bölgeye gönderildi. Tedbir amacıyla Tarihi Gelibolu Yarımadası'ndaki 57. Alay Şehitliği ile Conkbayırı ziyarete kapatıldı.

Dağcılar cumhuriyetin 100. yılını Aladağlar zirvesinde kutladı Türkiye Kakava coşkusunu ve eğlencenin tadını çadırlarında çıkardılar Güncel Otogarlarda bayram hareketliliği Türkiye Adana'da Tehlikeli Yolculuk: Motosiklet, Halı Yıkama Makinesi ve Bir Aile Türkiye Yusufeli Barajı'nda Umuda Koşuş: Narin İçin Adalet Talebi Türkiye Denizli'de Kiralık Dairede Şok Ölüm: 35 Yaşındaki Adam Hareket Halinde Bulundu Türkiye 12 Yaşındaki Kayıp Resul, 17 Saat Sonra Bulundu! Türkiye Miras Kavgası Cinayete Dönüştü: Bir Aile Dağıldı Türkiye 5 Cumhurbaşkanı Rakipsiz Muhtar 8'nci Döneminde! Türkiye "Oğlumu Evlendirdim" Yalanıyla Kuyumcuyu Soydular Türkiye 14 Yaşındaki Maganda Silahla Havaya Ateş Açtı Türkiye Çiftçilerin Domuz Nöbeti Türkiye