Konya'da Cinayet Şoku: Masaj Salonunda Kadın Bıçaklanarak Öldürüldü

Abone ol

Konya'da dehşet veren bir olay yaşandı. Merkez Selçuklu ilçesi Parsana Mahallesi Ahmet Yesevi Caddesi üzerinde bulunan bir masaj salonunda, 30 yaşındaki Elif Ceren Arslan, bugün saat 13.30 sıralarında bıçaklanarak hayatını kaybetti.

Olayla ilgili ilk bilgilere göre, masaj salonunda hareketsiz bir kadın olduğu ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yapılan incelemede, genç kadının vücudunda çok sayıda bıçak izi olduğu tespit edildi. Sağlık ekiplerinin tüm müdahalelerine rağmen Arslan kurtarılamadı.

Polis ekipleri, olay yerinde yaptığı detaylı incelemenin ardından cinayetle ilgili olduğu değerlendirilen bir şüpheliyi gözaltına aldı. Şüphelinin kimliği ve olayla ilgili diğer detaylar henüz açıklanmadı.

Olayın ardından bölgeye gelen Arslan'ın yakınları büyük üzüntü yaşadı. Genç kadının cansız bedeni, otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Konya Emniyet Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekipleri, olayın tüm yönleriyle ilgili soruşturmasını titizlikle sürdürüyor. Cinayetin neden işlendiği ve şüphelinin motivasyonu merak konusu oldu.

Bu acı olay, Konya'da büyük yankı uyandırdı. Hemşehrilerimiz, sosyal medyada genç kadına Allah'tan rahmet, ailesine başsağlığı dileklerinde bulundu

İnegöl'de Yaşanan Üzücü Olay: 2 Yaşındaki Bebek Pencereden Düştü Türkiye Pegasus'tan Yurt Dışı Kampanyası 9 Euro: 250 Bin Koltukla Sınırlı! Türkiye