Şöföre Sinirlenen Adam, İETT Otobüsünün Sileceklerini Kırdı

Kadıköy'de yaşanan ilginç bir olayda, bir yaya ile İETT otobüs şoförü arasında çıkan tartışma, otobüsün sileceklerinin kırılmasıyla sonuçlandı. Olay anları çevredekiler tarafından cep telefonu ile görüntülendi.

İddiaya göre 19M Acarlar sitesi-Kadıköy güzergahında sefer yapan İETT otobüsü şoförüyle bir yaya tartışmaya başladı. Bilinmeyen bir nedenle başlayan tartışma kısa sürede büyüdü. Şoföre bağıran adam otobüsün sileceklerini kırdı. Ardından da otobüse binerek şoförle tartışmaya devam etti. Otobüsün sileceklerinin kırıldığı anlar cep telefonu kamerasıyla görüntülenirken, çevredekiler 'Devlet malına zarar veriyor, eşkiya bunlar' diyerek duruma tepki gösterdi.

214 Kök Hint Keneviri Ele Geçirildi! Türkiye Uzaman Çavuş İzine Geldi Motor Kazası Canından Etti Türkiye Bursa'daki Derede Toplu Balık Ölümü Yaşanıyor Türkiye Adana'da Tehlikeli Yolculuk: Motosiklet, Halı Yıkama Makinesi ve Bir Aile Türkiye Yusufeli Barajı'nda Umuda Koşuş: Narin İçin Adalet Talebi Türkiye Denizli'de Kiralık Dairede Şok Ölüm: 35 Yaşındaki Adam Hareket Halinde Bulundu Türkiye 12 Yaşındaki Kayıp Resul, 17 Saat Sonra Bulundu! Türkiye Miras Kavgası Cinayete Dönüştü: Bir Aile Dağıldı Türkiye 5 Cumhurbaşkanı Rakipsiz Muhtar 8'nci Döneminde! Türkiye "Oğlumu Evlendirdim" Yalanıyla Kuyumcuyu Soydular Türkiye 14 Yaşındaki Maganda Silahla Havaya Ateş Açtı Türkiye Çiftçilerin Domuz Nöbeti Türkiye