TSK'dan Irak'ın Kuzeyindeki Teröristlere Darbe

Abone ol

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Irak'ın kuzeyindeki Metina, Gara, Hakurk, Kandil ve Asos bölgelerinde gerçekleştirilen hava harekatında bölücü terör örgütüne ait 37 hedefin imha edildiğini duyurdu.

Türk Silahlı Kuvvetleri, Irak'ın kuzeyindeki bölgelerde faaliyet gösteren bölücü terör örgütüne yönelik kapsamlı bir hava harekatı gerçekleştirdi. MSB tarafından yapılan açıklamada, söz konusu bölgelerde yer alan 37 hedefin başarılı bir şekilde imha edildiği bildirildi.

Bakanlıktan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Asil milletimizin bağrından çıkan Türk Silahlı Kuvvetleri, geçmişte olduğu gibi bugün de ülkemizin ve milletimizin beka ve güvenliği için terörle mücadeleye son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar azim ve kararlılıkla devam edecektir. Bu harekat sırasında masum insanların, dost unsurların, tarihi ve kültürel varlıklar ile çevrenin zarar görmemesi için her türlü tedbir alınmıştır."

Öğretmenlerin Merakla Beklediği Haber Geldi Türkiye Dilan Polat Onlarca Yıl Cezaevinde Kalabilir Türkiye Kütahya Termik Santral İşçileri Alıkonuldu Türkiye Gazetecilere Yönelik Hak İhlalleri Endişe Verici Boyutta Türkiye