Yusufeli Barajı'nda Umuda Koşuş: Narin İçin Adalet Talebi

Artvin'in Yusufeli ilçesinde yaşayan profesyonel yüzücü Hadi Katkat (59) ve Hasan Heke (71), Diyarbakır'da 19 gün sonra cansız bedenine ulaşılan 8 yaşındaki Narin Güran için yürek yakan bir eylem gerçekleştirdi. Türkiye'nin en yüksek barajı olan Yusufeli Barajı'nda yaklaşık 13 bin kulaç atan ikili, barajın bir kıyısından diğer kıyısına yüzerek çocuk cinayetlerine dikkat çekti.

Barajın ortasında "Narin kızımız için adalet istiyoruz" yazılı bir pankart açan Katkat ve Heke, bu acı olayın bir daha yaşanmaması için tüm Türkiye'yi duyarlı olmaya davet etti. İkili, yaptıkları bu anlamlı eylemle hem Narin'in ailesine destek olmak hem de çocukların daha güvenli bir dünyada yaşaması için farkındalık yaratmayı amaçladı.

Denizli'de Kiralık Dairede Şok Ölüm: 35 Yaşındaki Adam Hareket Halinde Bulundu Türkiye 12 Yaşındaki Kayıp Resul, 17 Saat Sonra Bulundu! Türkiye Miras Kavgası Cinayete Dönüştü: Bir Aile Dağıldı Türkiye Adana'da Tehlikeli Yolculuk: Motosiklet, Halı Yıkama Makinesi ve Bir Aile Türkiye 5 Cumhurbaşkanı Rakipsiz Muhtar 8'nci Döneminde! Türkiye "Oğlumu Evlendirdim" Yalanıyla Kuyumcuyu Soydular Türkiye 14 Yaşındaki Maganda Silahla Havaya Ateş Açtı Türkiye Çiftçilerin Domuz Nöbeti Türkiye Hatay'da Vahşet Anları! Motorlu Sürücüye Böyle Saldırdı Türkiye Okullar Açılıyor! İstanbul Otogarı'nda Dönüş Yoğunluğu Başladı Türkiye Arkadaşıyla Şakalaşan Çocuğa Araba Çarptı Türkiye Küçükçekmece'de Düğün Şoku: Davulcuya Motosiklet Çarptı Türkiye