Avuç İçinde 'M' Harfi Olanlar Dikkat: Başınıza Neler Geleceğini Haber Veriyor

Kiroloji olarak bilinen okültist inanışa göre, ellerimizin sıcaklığı, nemli ya da kuru oluşu, el derimizin yapısı gibi detaylar hayatımız hakkında önemli detaylar barındırıyor. Dünya genelinde ilgiyle takip edilen bu öğretide en sık rastlanılan durum ise avuç içerisinde yer alan 'M' harfine benzer yapı. Kirolojiye göre bu sembolün anlamı ve etkileri haberimizde...

Haberin devamı için tıklayınız

Ellerimizde yer alan ve doğuştan belirlenen çizgiler, birçok insanda farklı şekilde tasarlanmıştır. Tıpkı parmak izlerimiz gibi aynı el izlerine sahip olmamız mümkün olmasa da, çizgilerin izlediği rota birçok insanda benzer olabiliyor.

Kiroloji olarak bilinen bu öğreti, elimizde bulunan çizgilerin yapısı, el sıcaklıklarımız, derilerin kalınlığı ve daha birçok özelliğe bakarak kaderimiz hakkında varsayımlarda bulunuyor.

ELİNDE M HARFİ BULUNANLAR DİKKAT

Kirolojide en sık rastlanılan durum ise avuç içerisinde yer alan ve ilk bakışta M harfine benzeyen yapıdır. Bu işarete sahip kişiler için benzer bir gelecek kurgulaması yapan Kirolojiye göre, avucunda M harfi bulunanları genel olarak olumlu şeyler bekliyor. Gelin bu sembolün anlamını farklı yönleriyle ele alalım.