Bütün Marketlerde Yasaklandı: O Çay Markasında Yasa Dışı Madde Tespit Edildi

Sağlığa aykırı olduğu gerekçesiyle piyasalardan toplatılması kararlaştırılan ürünlere bir yenisi eklendi. Almanya'da Berlin ve çevresinde üretim yapan ve Türklerin yoğun yaşadığı bölgelerde sıklıkla tüketilen bir çay markasında sağlığa zararlı maddeler tespit edildi. Almanya Sağlık Bakanlığı, ürünler hakkında toplama kararı verildiğini belirterek, "Bu çayları tüketmeyin" uyarısında bulundu.

Haberin devamı için tıklayınız

Son haftalarda Almanya'da yasaya aykırı olduğu ve insan sağlığına yönelik tehlikeli maddeler içerdiği gerekçesiyle birçok ürün için toplama kararı verilirken, son haber Türk vatandaşların yoğun yaşadığı bir bölgeden geldi.

O ÇAY MARKASI MARKETLERDEN TOPLATILIYOR

Almanya'da Berlin merkezli üretim yapan ve Türk vatandaşlarının bir numaralı tercihi olan çay markasına ait ürünler, sağlığa aykırı maddeler bulundurduğu gerekçesiyle toplatıldı. Almanya Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada kimsenin bu üretim serisine ait ürünleri tüketmemesi gerektiği belirtildi. Yapılan paylaşımda yasaklı maddeler bulunduran çay firmasına ilişkin şu bilgilere yer verildi.