Denize girmek için Sofular plajını tercih edenler neye uğradıklarını şaşırdı

Şile'de küçükbaş ve büyükbaşlar hayvanlar plajdaki tatilcilerin arasına daldı. O anlar vatandaşlar tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Tatilciler neye uğradıklarını şaşırdı.

Şile'de denize girenler bir anda plaja dalan büyükbaş ve küçükbaşları görünce şaşkınlık yaşadı. Sürü halinde yürüyen hayvanlar bir süre sonra plajdan çıktı.

Hafta sonu havanında sıcak olmasını fırsat bilenler denize akın etti. Denize girmek için Sofular plajını tercih edenler, kimseye aldırmadan plaja dalan büyükbaş ve küçükbaşları görünce şaşkınlık yaşadı. Sahildeki kalabalığa aldırmadan plajda sürü halinde yürüyen hayvanlar bir süre sonra plajdan çıkarak gözden kayboldu. O anlar vatandaşlar tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Nesli Tükenmek Üzere, Eskişehir'de görüntülendi Yaşam Dünyanın En İlginç 19 Hayvanından Biri Yaşam Diyarbakır'da Görüntülendi, Geceleri Ortaya Çıkıyor! Yaşam Karadeniz'de Balık Şöleni: Tezgahlar Palamutla Doldu Yaşam 12 Yaşındaki Kayıp Resul, 17 Saat Sonra Bulundu! Türkiye Ataşehir'de Dehşet Verici Anlar! Silah Sesleri Panik Yaratı Yaşam Gaziantep'te Acı Haber: Trafik Kazasında İki Genç Kız Hayatını Kaybetti Yaşam Hız Canını Alıyordu 10 Metrede İki Kaza Yaptı Yaşam Çaykur'u Soyunarak Protesto Etmeye Çalıştı! Yaşam Meteor Yağmuru Türkiye'de ve Dünyada Böyle Görüntülendi Yaşam Polis Affetmedi Trafik Magandalarına Ceza Yağdı! Güncel Dört Metrelik Kuyuya Düşen Keçi Böyle Kurtalırdı! Gözden Kaçmasın