Felçli Kedisi İçin Yürüteç Yaptı

Abone ol

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde mobilya mağazası sahibi Şahin Bozdağ, arka ayakları felç olan kedisi Efe için sosyal medyadan ilham alarak tekerlekli yürüteç tasarladı. Efe, bu yürüteç sayesinde yeniden hareket edebiliyor ve oyun oynayabiliyor.

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde Ulus Caddesi'nde bir mobilya mağazasını işleten Şahin Bozdağ (52) ile nişanlısı Ayşe Ekinci'nin bakımını üstlendiği "Efe" isimli kedileri, iki yıl önce apartmanın 7'inci katından düşerek ağır yaralandı. Omuriliğinde kırıklar nedeniyle iki ameliyat geçiren kedi, hayata tutundu ancak arka iki ayağı felç kaldı.

Şahin Bozdağ, kedinin sürünmeden hareket edebilmesi için sosyal medyadan gördüğü yürütecin benzerini tasarlayarak dükkanındaki atölyede imal etti. Kedilerinin tekerlekli yürüteç sayesinde rahatlıkla hareket edebildiğini ifade eden Bozdağ, onunla tekrar oyunlar oynayabildiklerini ifade etti.

1 Milyon Antika Topladı Yaşam Kahve Gibi İçilen Toz 400 Liraya Satılıyor Yaşam Usta Gazeteci Faruk Zabcı Kimdir? Faruk Zabcı Hayatını Kaybetti Yaşam Tarlada Çalışanların Ayağına Giden Doktor Yaşam