İlişkilere ve Maddi Konulara Dikkat! 29 Temmuz - 4 Ağustos Haftasında Burçları Neler Bekliyor?

Abone ol

Ünlü astrolog Hande Kazanova, 29 Temmuz - 4 Ağustos haftasında gezegen hareketlerinin burçları nasıl etkileyeceğini açıkladı. Bu hafta burçları neler bekliyor? İşte detaylar...

Ünlü astrolog Hande Kazanova haftalık burç yorumlarını paylaştı. İşte Hande Kazanova'dan 29 Temmuz - 4 Ağustos haftası, Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak ve Balık burcu yorumları…

KOÇ BURCU

Koç ve yükselen Koçlar, haftaya maddi konularda verilecek önemli kararlarınızla başlıyorsunuz. Güvende hissetme ihtiyacınız çok yüksek. Burada Uranüs hareket ediyor son yıllarda bu alanda kendinizde her tür güvensizliği de hissetmek durumunda kaldınız ama bir yandan kazançlarınızın üzerine de odaklanmanızın zamanı. Venüs’ün Uranüs’le dik açısı devrede. Spekülatif işlerinizde, eğlenceye dayalı adımlarınızda, aşkta, çocuklarda, eğitimde, sanatsal işlerinizde yapacağınız harcamalarda bazı gerginlikleri karşınıza getirebilir. Özel hayatınızda çocuklarınızla olan ilişkilerinizde sıkılganlıklarınızın yüksek olma potansiyeli yüksek.

Pazar günü Aslan burcunda bir Yeni ay var, aşk hayatınız, çocuklarla ilgili ilişkiler, spekülatif işler, yatırım alanları aynı zamanda girişimcilik gerektiren her tür iş, sanatsal ve kreatif alanlarınızda önemli adımlar atmak istiyor olabilirsiniz. Bu adımları atmak sizin için önemli olacak ama bir gün sonra da Merkür gerilediği için daha önceden konuşulmuş, fırsat yaratılmış ama bir türlü sonuna ulaştırılamamış projelerinizi hayata geçirmek çok daha doğru olacaktır. Hafta sonuna doğru bu konuların fazlasıyla hızlı olduğunu göreceksiniz.

BOĞA BURCU

Boğa ve yükselen Boğalar, bu hafta kendi istek ve beklentilerinize odaklı olacaksınız. Hayatınızla ilgili verilmesi gereken önemli kararlar devreye girebilir ve bu kararlarınız sağlıkla ilgili konuları ve kişisel kararlarınızı içeriyor olabilir. Bu hafta ayın iniş ve çıkışları ağırlıklı olarak iç hanenizdeki iniş ve çıkışları karşınıza getirecek. Bu iniş ve çıkışları Salı, Çarşamba günü parasal yönden yaşayabilirsiniz. Perşembe ve Cuma günleri yakın çevrenizde olup biten olaylara karşı vereceğiniz tepkiler önemli olacak.

Cuma günü Venüs’ün Uranüs’le dik açısı devrede olacak. Ev, aile ve yuva alanlarınızda hızlı gelişmeleri karşınıza getirebilir. Evinizde boya badana tadilat gibi işleriniz varsa burada bu işi beğenmemeniz ya da burada yaşanacak bir sorunla uğraşma gibi etkiler devreye girecek. Evinizde bir misafir ağırlamak birilerinin evinize gelip gitmesi vs. çok da hoşunuza gitmeyebilir. Hayatınızı değiştiriyorsunuz siz değiştiniz. Değişim devam ediyor ve buna ayak uyduramayan insanları da hayatınızda istemeyeceksiniz gibi görünüyor. O yüzden ikili ilişkilerinizde sıkılganlıklarınızı karşı tarafa çok yansıtmayın, ilişkinizdeki sorunlar iyice ortaya çıkabilir.

Pazar günü Aslan burcunda bir Yeni ay gerçekleşecek. Ev, aile, yuvanızla ilgili konu ve olaylar önem kazanacak burada başlatmak istediğiniz önemli konular ya da vermek istediğiniz önemli kararlar varsa bu Yeni ay sizi destekliyor ama bir gün sonra Merkür yine gerilemeye başlayacak. O yüzden daha önceden konuşulmuş daha önceden sözü verilmiş ama tamamlanmamış işlerin üzerine eğilmeye özen gösterin. Para ile ilgili konularda da güzel gelişmeler altında olabilirsiniz.

İKİZLER BURCU

İkizler ve yükselen İkizler, geri planda duracağınız olayları hazmetmek isteyeceğiniz haftalardan bir tanesi olacak. Hayatınıza yön vermek Salı sabaha karşı Çarşamba, Perşembe gününe kadar çok daha kolay olurken Perşembe, Cuma günleri daha çok parasal işlerinizin üzerine eğileceksiniz. Bu hafta en çok kişisel kararlarınız ve para ile ilgili konularda ani hızlı kararlar ya da kafanıza göre hareket etme isteğiniz yüksek olabilir.

Venüs’ün Uranüs’le dik açısı yakın çevrenizdeki insanlarla ilişkilerinizi tehlikeye atabilir. Akraba, kardeşler, sizi anladığını zannettiğiniz bir arada olmaktan keyif aldığınız insanların hayatında yaşanacak fırtınalar, önemli olaylar onlarla olan ilişkilerinizi etkileyebilir ya da onların bazı olaylara vermiş olduğu tepkileri çok kolay kınayabilir ya da sıkılganlıkla, başınıza buyruk hareket edebilirsiniz. Onlardan bir talimat geldiği zaman bu talimatları hiçe saymak da söz konusu olabilir. Girişimcilik yönünde önemli adımlar varsa Cuma gününe denk getirmeyin. Kendinizi ön plana çıkartacağınız da bir zaman dilimi.

Pazar günü Aslan burcundaki Yeni ay, iletişimsel işlerinizi hızlandırıyor. Satışa, tanıtıma, pazarlamaya, reklama ya da stratejiye, bilime, veriye, dataya, ulaşım, ticari faaliyetler ve eğitim hayatınıza yönelik işlerinizi bu Yeni ayla beraber hızlandıracaksınız gibi görünüyor. Ama bir gün sonra da Merkür ev, aile ve yuva alanlarınızda gerileyecek. Özellikle yakın çevrenizdeki insanların parasal konularda birtakım girişimleri, sizden istekleri varsa onlara yardımcı olmak ya da bu isteklerini yerine getirmek çok da kolay olmayabilir ya da yaparsınız ama karşılığını alamayabilirsiniz. Daha önceden konuşulmuş ama bir türlü olmamış, beraber çalıştığınız daha önceden tanıdığınız insanlarla işlerinizi, iş birliklerinizi başlatmanız çok daha doğru olacaktır.

YENGEÇ BURCU

Yengeç ve yükselen Yengeçler, bu hafta sosyal çevrenizden gelecek haberlere göre haftanızı şekillendirmek isteyebilirsiniz. Salı ve Çarşamba günleri biraz daha kendi halinizde olmak isteyecek, Perşembe ve Cuma günleri hayatınızın hareketlendiğini göreceksiniz. Parayla ilgili konular ön planda, maddi konularda vermek istediğiniz önemli kararlar olabilir yatırımlarınızı önemli noktalara taşımak ve burada değerlendirmek istiyor olabilirsiniz bunun için de bazı planlarınız olabilir.

Cuma günü beklediğiniz paranın gelmemesi parayla ilgili mevzuda birileriyle tartışmanız ya da burada kafanıza göre davranma isteğinizin yüksek olması sizi zorlayacak gibi görünüyor. O yüzden Cuma günü parasal işlerinizde dikkatli olmaya özen gösterin. Borsada yatırım yapıyorsanız duyduklarınıza hemen inanmayın. Arkadaşlarınızdan almış olduğunuz tüyolar sizi yanlış yönlendirebilir. Sıkılganlıklarınız yüksek olacak ama farklı ilişkilerin peşinden koşmak da isteyebilirsiniz. O yüzden değişik yerlere girmek çıkmak para harcamalarınızı da hızlandıracak gibi görünüyor.

Pazar günü para alanınızda bir Yeni ay var ve parasal işlerinizi ya da bu alanda vereceğiniz kararları hızlandırabilir. Ama bir gün sonra Merkür de geri hareketine başlayacak, bazı fikir ve düşüncelerinizi uygularken sıkıntı ve problemlerle karşılaşabilirsiniz. Bu nedenle önceden konuşulmuş planlanmış ama bir şekilde yarım kalmış ya da daha önceden ticari faaliyette bulunduğunuz insanlar varsa bu fikir ve düşüncelerinizi hareketlendirebilir bu yeni ayı daha doğru bir şekilde kullanabilirsiniz.

ASLAN BURCU

Aslan ve yükselen Aslanlar, kendinizi güçlü ve güvende hissettiğiniz bir döngü içerisindesiniz. Sosyal çevrenizden göreceğiniz destekler de çok yüksek. Önemli konuşmalar işinizde gelirlerinizi artıracak önemli birtakım adımlar fikirler de devrede olacak. Cuma gününe doğru göz önünde olacağınız ya da iş ortamlarında vereceğiniz tepkileri iyi kontrol etmeniz gerekecek çünkü bazı ilişkilerinizde zorlanma etkileri devreye girebilir, bazı insanlarla aranızda gerilimler hissedebilirsiniz. Sıkılgan tavırlarınızı bir kenara bırakarak hareket etmeye özen gösterin. Kimseyle bir şey yaşamıyor olsanız bile bu ara kendinize daha fazla önem verdiğiniz için iş yapmak ya da mühim meselelerle uğraşmak organizasyonel işlerin içerisine girmek istemiyor olabilirsiniz. Bunu çok daha usturuplu bir şekilde dile getirirseniz ilişkilerinizde herhangi bir sorun yaşanmaz.

Pazar günü sizin burcunuzda bir Yeni ay gerçekleşiyor. Hayatınızla ilgili önemli açılımlar, önemli kararlar var. Bu kararlarınızı gündeme taşıyacaksınız. Kendinizi, görüntünüzü yenilemek, kişisel adımlarınızı hızlandırmak önemli olurken bu alanlara para harcayacaksınız. Ama bir gün sonra Merkür para alanlarınızda gerileyeceği için parasal konularda sıkıntı ve sorunlarla karşılaşma ihtimaliniz de var. Bu yüzden girişimlerinizi hareketlendirirken bu parasal konularda daha dikkatli olmaya özen göstermeniz gerekiyor. Ticari faaliyetlerinizde her şeyi birkaç kez gözden geçirin, insanlara danışmadan harekete geçmeyin. Ağustos sonuna kadar Merkür gerilemesi bitene kadar bu etkiler hayatınızda olacak. Daha önceden belirlediğiniz, yapmak istediğiniz ama olmamış işlerin üzerine düşmek, bir işi tamamlamak üzere harekete geçmek çok daha doğru olacaktır.

BAŞAK BURCU

Başak ve yükselen Başaklar, seyahatler, eğitim fırsatları ve uzak yerlerden gelecek önemli haberlerle haftanızı başlatıyorsunuz. Bu hafta kariyerinize, ailevi konulara çok daha fazla önem verecek, burada çok daha duygusal tepkilerle hareket edecek ve hızlı gelişmeler altında olacaksınız. Salı ve Çarşamba günleri güzel haberler ve fırsatlar karşınıza gelebilir.

Cuma günü Venüs’ün Uranüs’le dik açısı var. Seyahate çıkacaksanız önemli bir işe girişecekseniz bu işin sonuçları ya da beklediğiniz haberlerde değişkenliklerin olması sinirlerinizi yoracak ya da ilişkilerinizi çok daha rahat harcamanıza neden olacak o yüzden dikkatli olmakta fayda var. Hemen sinirlenmeyin ya da bu alandaki değişimlerin özel hayatınızı etkilemesine izin vermeyin. Değişik, farklı konu ve olaylarla uğraşmak istiyorsunuz ama bunları hayatınıza geçirmek isterken bazı zorlanmalar da devreye girebilir.

Pazar günkü Yeni ay, hiçbir şekilde harekete geçmemeniz gereken bir Yeni ay olacak. Bu Yeni ay sizi birçok yönden sıkıştırabilirken kadersel alanınızda olduğu için önemli girişimler konusunda destekli olmayacaksınız. Belki yurt dışı bağlantılı işlerinizde bu Yeni ayı devreye alabilirsiniz. Yeni ayın devreye girdiği zamanda Merkür de duruyor. Uzak yerlerden, beklediğiniz alanlardan sizi hayrete düşürecek haberler devrede olabilir. Bir gün sonra yani hafta başında Merkür’ün geri hareketi ile beraber yanlış anlaşılmaya, kendinizi yanlış ifade etmeye açık olacağınız bir döngüde olacağınız için dikkatli olmaya özen gösterin. Bu dönem girişimleriniz konusunda destekli değilsiniz 23 Ağustos’a kadar dikkatli olmaya çalışın. Geçmişteki konu ve olaylarla çok uğraşacak ve bu konuları çözmek için harekete geçeceksiniz.

TERAZİ BURCU

Terazi ve yükselen Teraziler, finansal konulara odaklanarak haftanıza giriş yapıyorsunuz. Hızlı ani beklenmedik konu ve olaylar buralardan karşınıza gelebilir. Finansa, seyahatlere, geleceğinizi hızlandıracak işlerinize daha fazla vaktinizi harcayacaksınız. Hafta sonuna doğru çalışma koşullarınız hız kazanacak ve hafta sonu da arkadaşlarınızla vakit geçirmek için kendinizi hazırlayacaksınız. Başka insanlarla olan ilişkilerinizi ve onlar için yapabileceklerinizi ön plana aldığınız haftalardan bir tanesi olacak.

Cuma günü Venüs’ün Uranüs’le dik açısı arkadaşlık ilişkilerinde ve parasal konularda çabuk tepkiler vermenize neden olabilir. Arkadaşınızın söylediği bir cümle, yaptığı bir hareket hoşunuza gitmeyebilir. İş yaptığınız insanlarla bu dönem parasal konularda çok çabuk su kaynatabilirsiniz. Gündelik hayatta borç alıp verdiğiniz ya da bu konuların devrede olduğu insanlarla olan ilişkileriniz bu hafta sizi yıpratabilir.

Pazar günü Aslan burcundaki Yeni ay, sosyal çevre alanlarınızı hareketlendirecek, yeniliklere açık olacaksınız. Çevre değişimleri, yeni ortamlara girme, organizasyonlar, davetler, aktiviteler gibi etkinlikler önem kazanırken işten elde edilen gelirlerinizle ilgili konularda da önemli kararlar devreye girebilir. Fakat bir gün sonra Merkür gerilemesi var ve sizi yoracak ve zorlayacak gibi görünüyor. Geçmiş konu ve olaylarla uğraşabilirsiniz bazı beklenmedik durumlar karşınıza gelebilir o yüzden bu Yeni ay önceden konuşulmuş işlerinizi hareketlendirmeye özen gösterin ve sıfırdan işlere kalkışmayın.

AKREP BURCU

Akrep ve yükselen Akrepler, ikili ilişkiler ve özel hayatınızın detaylarıyla haftanıza başlıyorsunuz. Sevdiğiniz insan, onunla harcayacağınız para ya da parasal konuları konuşma ve gelecek planlarınızı hızlandırmak adına bu haftayı değerlendirebilirsiniz. Cuma günü Venüs’ün Uranüs’le olan dik açısı ikili ilişkiler ve özel hayatınızda dikkatli olmanız gerektiğinin altını çiziyor. Sevdiğiniz insanla göz önünde olacağınız ortamlarda sıkılgan tavırlarla hareket edebilir her zamankinden farklı davranışlar sergileyebilirsiniz ya da sevdiğiniz kişinin böyle davranışlar sergilediğini görebilirsiniz. Bu yüzden ikili ilişkileriniz, ortaklı işleriniz ve aile ilişkilerinizde koşulları çok zorlamayın.

Pazar günü Aslan burcunda bir Yeni ay gerçekleşecek. Kariyerinize şekil vermek, önemli adımlar atmak, önemli başlangıçlar yapmak, yeni bir işle ilgili konuyu hızlandırmak adına içinizde çok büyük istek olabilir. Bu alanlarda da güzel adımlar da devreye girebilir fakat bir gün sonra Merkür sosyal çevre ve arkadaşlık evinizde gerileyecek. Merkür’ün bu para alanlarında gerilemesinden kaynaklı işinizde atacağınız adımlarda parasal konularda zorlanma potansiyeliniz de karşınıza gelebilir. O yüzden kariyer alanlarınızda bir girişimde bulunacaksınız önceden görüştüğünüz konuştuğunuz para konusunu hallettiğiniz işlere eğilmeye özen gösterin. Sıfırdan hiçbir şey konuşulmadıysa bir şeye başlayacaksanız paranızı almak ya da paranızın cebinize girmesi ile ilgili konularda Ağustos sonuna kadarki dönemde sıkıntı ve problemlere açık olabilirsiniz. İkili ilişkiler ve özel hayatınızla ilgili konular hafta başında daha fazla gündeminizde olacak.

YAY BURCU

Yay ve yükselen Yaylar, ikili ilişkiler ve özel hayatınıza odaklanarak haftanızı başlatıyorsunuz. Burada hızlı gelişmeler duygusal kararlar ve özel hayatınızda bazı şans ve fırsatları yakalama potansiyeliniz de yüksek görünüyor. Bu hafta kendinizden ziyade başkalarını düşünerek adımlar atacak sosyal ilişkilerinize daha fazla önem vereceksiniz. Ama bir yandan da daha az tanıdığınız insanlarla anlaşmakta zorlanabilirsiniz. Sağlığınızla ilgili konularda da ele almanız gerekenler olacak, hafta sonuna doğru sağlığınıza biraz daha ilgi göstermeyi özen göstermeyi ihmal etmeyin.

Pazar günü Aslan burcunda bir Yeni ay gerçekleşecek. Bu Yeni ay ile seyahatleriniz, eğitim fırsatları, ticari faaliyetler ya da hukuki adımlar hızlanabilir. Geleceğinizi önemsediğiniz bir dönem ve bu alanda büyük bir coşku ve ego hissediyor olabilirsiniz. Fakat bir gün sonra da Merkür sizin kariyer evinizde gerileyeceği için eğitim, seyahat ya da tatil alanında yaptığınız planlar iş ortamınızda bazı aksiliklere, sorunlara neden olabilir bu yüzden daha önceden konuştuysanız, her şeyi hallettiyseniz, yarım kalmış bir şeyse harekete geçmekte bir sıkıntı yok. Ama sıfırdan karar veriyorsanız ya da önümüzdeki dönem bunu yapmalıyım diye harekete geçecekseniz yorucu bir etki altında olabilirsiniz.

OĞLAK BURCU

Oğlak ve yükselen Oğlaklar, aşk hayatınız fazlasıyla aktif. Çocuklarla ilgili konular hayatınızda daha da görünür olacak. Hem özelinize hem çalışma koşullarınız da gündelik hayatın ritmine sağlıkla ilgili alana odaklı olacaksınız. Hem başkalarını düşüneceksiniz ama başkalarını düşünürken de tanımadığınız insanlarla çok fazla vakit geçirmek arzusunda olmayacaksınız. Salı ve Çarşamba sağlık ve işle ilgili konularda güzel gelişmeler altında olacaksınız.

Cuma günü Venüs’ün Uranüs’le bir dik açısı var, para ile ilgili konularda dikkatli olmanız gerekiyor. Sevdiğiniz insanla kavgalarınız çekişmeleriniz ve sıkılganlıklarınız devrede olabilir. Her zamankinden daha farklı bir romantizm ve ilişki içerisinde olmak isteyebilirsiniz. Bu da sevdiğiniz insanın ya da sizin tavırlarınıza sirayet edebilir. Hafta sonuna doğru para ile ilgili işlerinizde risk almayın.

Pazar günü Aslan burcunda bir Yeni ay gerçekleşecek ve parayla ilgili vermeniz gereken önemli kararları karşınıza getirecek. Burada coşkulu ve heyecanlı bir şekilde hareket etmek ve bu konuları hemen başlatmak isteyebilirsiniz fakat burada bürokrasi engeline takılabilirsiniz. Çünkü bir gün sonra Merkür geri hareketine başlayacak. Hem iletişimsel işler hem de adım atmak istediğiniz noktalarda parasal ve bürokratik sıkıntıları karşınıza getirebilir. Bu yüzden büyük bir borcun altına girmek yerine daha önceden başvurdunuz da haber beklediğiniz paranın üzerine gitmeniz çok daha doğru olacaktır.

KOVA BURCU

Kova ve yükselen Kovalar, ev, aile ve yuvanızla ilgili konular gündeminizde olacak. Burada verilmesi gereken hızlı kararlar gece saatleri özellikle Pazartesi günleri devreye girebilir. Bu hafta genelinde kendi özelinize ve ailenize, çocuğunuza ve sevdiğinize odaklanma isteyecek ve hafta sonuna doğru işlerinizi çok daha hızlı bir şekilde yapmanın yolunu arayacak, sağlığınızla ilgili konulara yöneleceksiniz.

Cuma günü Venüs’ün Uranüs’le dik açısı var. Sevdiğiniz insanla işler güzel gidiyor ama mesela aile ortamınızda yaşanacak en ufak bir gerginlik onunla ilişkinize hemen yansıyor. Sevdiğiniz insana karşı anlayışsızlıkla suçlanabilirsiniz ya da o kişi, sıkılgan tavırlarınızdan kaynaklı olarak ilişkinizde stabiliteyi sağlayamadığınızı söyleyebilir. Farklı bir şey arıyorsanız sevdiğiniz insana bunu belirtmekten çekinmeyin ama davranış ve hareketlerinizle bunu belirtmeye çalıştığınızda işler sıkıntıya girebilir.

Pazar günü Aslan burcundaki Yeni ay ilişkilere dair verilecek kararları, önemli başlangıçları barındırıyor. Fakat bir gün sonra Merkür geri hareketine başlıyor. Sevdiğiniz insanın parasal konularda zorlanmalarına şahit olacağınız bir döngü içerisine giriyorsunuz o yüzden para konularına takılı kalabilir, engeller olabilir ilişkilere dair kararlar almak istiyorsanız bu dönem biraz daha dikkatli olun, şartların ve koşulların üzerinden birkaç kez geçin. Büyük girişimlerden ve büyük adımlardan mümkün olduğunca uzak durun çünkü bir gün sonra Merkür geri hareketine başlıyor ama yarım kalmış bir nişan, bir isteme, bir tanışma gibi etkiler varsa bu etkileri devreye koyabilirsiniz ya da daha önceden tanıdığınız bir insanla iş birliğine kalkışabilirsiniz.

BALIK BURCU

Balık ve yükselen Balıklar, iletişimsel işleriniz önem kazanıyor. Hızlı ani beklenmedik gelişmeler yakın çevrenizden gelecek özellikle pazartesi gece saatlerinde. Pazartesi, Salı günleri dikkatli olmakta fayda var. İletişime, ev, aile, yuvanıza yönelik işler önem kazanacak. Salı ve Çarşamba günleri evinizde halledilmesi gereken bir mesele bir ev fırsatı bir eşya satın alma ile ilgili konu ve olaylar da önemli olacak.

Venüs’ün Uranüs’le olan bir dik açısı var bu da beraber çalıştığınız insanların hayatında bazı zorlanmalar olacağını gösteriyor. Her zamankinden daha farklı davranabilirler, sizden farklı istekleri olabilir ya da siz birinin yanında çalışıyorsanız bu insanların tahammülsüz olduğunu da fark edebilirsiniz. Yakın çevre akraba ve kardeşlerinizin hayatında da bazı zorlanmalar söz konusu olabilir.

Pazar günü Aslan burcundaki Yeni ay, hem iş hayatı hem gündelik hayatın ritmi hem de sağlıkla ilgili konularda verilecek önemli kararları coşkulu ve hevesli durumları karşınıza getirecek. Aslan Yeni aylarında coşkuyla hareket etmek isteriz, işlerimizi bir an önce yapma arzumuz yüksek olur. Ama bir gün sonra da Merkür geri hareketine başlayacak. İş hayatınızda başlatmak istediğiniz işlerde parasal konularda bazı engeller zorlanmalar ve sıkıntılarla karşılaşabilirsiniz. Bir iş teklifi geldiğinde hemen atlamayın. Parasal koşulların nasıl olduğunu iyice bir araştırın. Daha önceden görüştüğünüz bir yer varsa, haber bekliyorsanız en azından hani bu işe başlamak çok daha doğru olur ama bu dönem sıfırdan başlanacak işler ya da sağlıkla ilgili verilecek kararlar konusunda çok da destekli olmayacaksınız. Tamamlanması gereken işlerin üzerine düşmeye özen gösterin.

Çılgın Sayısal Loto'dan Rekor İkramiye Kazandı Yaşam Tatilde Berbere Gidenlere Çıkan Fiyat Beyinleri Yakacak Gözden Kaçmasın Diyarbakır Ekspresi Time Dergisi'nde Yaşam İstanbul'a En Yakın Tatil Cenneti : Birçok Tatil Bölgesine Göre Çok Ucuz... Gözden Kaçmasın