Meteor Yağmuru Türkiye'de ve Dünyada Böyle Görüntülendi

Güneş'te meydana gelen olağanüstü bir aktivite, 20 yılın en güçlüsü olarak kaydedilen G4 sınıfı bir jeomanyetik fırtınaya neden oldu. Yeryüzünün manyetik alanı ile Güneş'ten gelen yüklü parçacıkların etkileşimi sonucu ortaya çıkan Kuzey Işıkları (Aurora Borealis) ile Perseid meteor yağmuru, Berlin'de görülürken, Kütahya, İzmir, Ankara ve Kaliforniya gibi dünyanın başka yerlerinde bu yağmur gözlemlendi.

Görenleri hayran bırakan manzaraların ortaya çıktığı Perseid meteor yağmuru, görenleri kendine hayran bıraktı. Bu görsel şölen, güneşte meydana gelen büyük bir aktivite sonucu ortaya çıktı.

Polis Affetmedi Trafik Magandalarına Ceza Yağdı! Güncel Dört Metrelik Kuyuya Düşen Keçi Böyle Kurtalırdı! Gözden Kaçmasın Çıldır Gölü'nde Gün Batımı Görenleri Hayran Bırakıyor! Yaşam Karadeniz'de Balık Şöleni: Tezgahlar Palamutla Doldu Yaşam 12 Yaşındaki Kayıp Resul, 17 Saat Sonra Bulundu! Türkiye Ataşehir'de Dehşet Verici Anlar! Silah Sesleri Panik Yaratı Yaşam Gaziantep'te Acı Haber: Trafik Kazasında İki Genç Kız Hayatını Kaybetti Yaşam Hız Canını Alıyordu 10 Metrede İki Kaza Yaptı Yaşam Çaykur'u Soyunarak Protesto Etmeye Çalıştı! Yaşam Kimseye aldırmadan plaja dalan hayvanlar şaşkınlık yarattı! Yaşam Nesli Tükenmek Üzere, Eskişehir'de görüntülendi Yaşam Dünyanın En İlginç 19 Hayvanından Biri Yaşam