Afyonkarahisar’da 3 Araç Birbirine Girdi: Ölü ve Yaralılar Var

Abone ol

Afyonkarahisar’da 3 aracın çarpışması sonucu kaza meydana geldi. 1 kişinin öldüğü, 4 kişinin ise yaralandığı kazaya ilişkin savcılık tarafından soruşturma başlatıldı.

Afyonkarahisar’ın Emirdağ ilçesi Davulga beldesi Yeni Mezarlık mevkiinde trafik kazası meydana geldi.

Edinilen bilgilere göre, M.A. (73) yönetimindeki otomobil, S.A. (37) idaresindeki plakalı otomobille çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle A.Y'nin kullandığı otomobil savrularak tarlaya devrildi.

Kazada sürücülerden M.A. olay yerinde hayatını kaybederken, diğer sürücüler ile araçlardaki Y.Y. (25) ile S.S. (33) yaralandı. Yaralılar kaza sonrası çevredekilerin haber vermesi ile olay yerine gelen ambulanslarla hastanelere kaldırıldı. Emirdağ Devlet Hastanesine kaldırılan yaralıların hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Yapılan incelemenin ardından M.A'nın cenazesi morga kaldırılırken, kazanın ardından savcılık tarafından soruşturma başlatıldı.

Diyarbakır'da Kontrolden Çıkan Araç Kaza Yaptı: Sürücü Öldü, Yaralılar Var Yurttan Haberler Burdur’da Kaçakçılık Operasyonu: 15 Şüpheli Yakalandı, Çok Sayıda Malzeme Ele Geçirildi Yurttan Haberler Kütahya'da Trafik Kazası: Motosiklet ile Otomobil Çarpıştı Yurttan Haberler Trafik Magandaları Tehlike Saçtı: Yol Verme Tartışmasında Silahlar ve Yumruklar Konuştu Yurttan Haberler