Altı Ay Sonra Gün Yüzüne Çıkan Gerçek: 'Hacca Gitti' Dediği Dayısını Öldürmüş!

Abone ol

Adana'da altı ay önce kaybolan kişinin üvey yeğeni tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı. Ölen kişinin cansız bedeni Konya'nın Ereğli ilçesindeki bir çiftlikte bulundu. Üvey dayısını öldüren şahıs, tartışma sonucu dayısını silahla vurup öldürdüğünü ve kepçeyle çiftliğe gömdüğünü itiraf etti.

Adana'da 20 Mart'tan beri haber alınamayan Murat Açkan için ailesi 28 Haziran'da kayıp başvurusunda bulunmuştu. Murat Açkan'ın, 20 Mart tarihinde Konya'nın Ereğli ilçesinde bulunan çiftliğine gittiği tespit edildi. Bunun üzerine cinayet dedektifleri, çiftliğin kağıt üzerindeki sahibi Fahri Demirdüzen'e ulaştı. Çiftliğin aslında Murat Açkan'a ait olduğu tespit edildi.

İFADESİNDE ÇELİŞKİLİ CEVAPLAR VERDİ

Bilgi sahibi olarak ifadesi alınan Fahri Demirdüzen, çelişkili cevaplar verince şüpheleri üzerine çekti. Cinayet polisleri, Adana'dan Konya'nın Ereğli ilçesine kadarki 200 kilometrelik alanda güvenlik kamerası çalışması yaptı. Yapılan incelemeler neticesinde Demirdüzen gözaltına alındı.

SORGUDA İTİRAF ETTİ 'DAYIMI ÖLDÜRDÜKTEN SONRA..'

Demirdüzen, çiftlikte çalıştığını ve üvey dayısı Açkan'ın, işlerin aksadığını öne sürerek kendisine küfrettiğini, daha sonra tartışmanın kavgaya dönüştüğünü söyledi. Kavganın üzerine dayısının kendisine tabanca çektiğini, tabancayı elinden alıp onu öldürdüğünü ileri sürdü. Fahri Demirdüzen, üvey dayısını öldürdükten sonra başında uzun süre durup ağladığını ve cinayeti işlediği sırada çiftlikte kimsenin olmadığını belirtti. Demirdüzen, hava kararınca kepçe ile toprağı kazarak dayısını gömdüğünü ifade etti.

DAYISINA 'HACCA GİTTİ' SÜSÜ VERMİŞ

Fahri Demirdüzen, eşi ile birlikte 23 Mart'ta arabasının lastiğini değiştirme bahanesiyle Adana'ya geldi. Murat Açkan'ın kardeşi aynı zamanda kendi kayınvalidesi olan Rahime Acar'a, dayısının hacca gittiğini kurban bayramına kadar dönmeyeceğini söylediği öğrenildi. Rahime Acar, Murat Açkan kurban bayramında dönmeyince polise giderek kayıp başvurusunda bulundu.

Köpeğe Çarpmamak İçin Manevra Yaptı, 50 Metre Uçtu Yurttan Haberler Antalya'da Camide Yangın Çıktı Yurttan Haberler Malatya'da Feci Kaza! 25 Yaşındaki Genç Hayatını Kaybetti Yurttan Haberler Çanakkale'de Otobüs Durağına Tekme ve Yumrukla Saldırdılar Yurttan Haberler