Düğün Magandaları Yine Sahnede: Çekiciyle Yolu Kapatıp...

Yalova'da düğün konvoyunda bulunan çekicinin sürücüsü, caddeyi trafiğe kapattı. Damat ve gelin, arkadaşları ile caddede dakikalarca dans ederken, o anlar sosyal medyada yayınlandı. Görüntülerin tepki çekmesinin ardından polis araçların plakalarını ve sürücülerini belirlemek için çalışma başlattı.

Yalova'da Kemerköprü Caddesi'nde düğün konvoyunda bulunan çekiciyle yol trafiğe kapatıldı. Araçlarından inen gelin ve damat, arkadaşları ile cadde üzerinde oynadı.

Daha sonra çekicinin sürücüsü, seyir halindeyken direksiyon başında ayağa kalkıp, kapıyı açarak arkadaşlarıyla sohbet etti. Ardından damat ve gelinin yakınları, bir başka mahallede bu kez çekicinin tavanına çıkıp oynadı.

Polis ekipleri, görüntülerin sosyal medyada yayınlanmasından sonra araçların plaka ve sürücülerini belirlemek için çalışma başlattı.

Etkili Olan Sağanak Nedeniyle Caddeler Göle Döndü! Güncel Sağlıkçılara Şiddet Durmak Bilmiyor! Yurttan Haberler Yüksek Hava Sıcaklıkları Kangalları da Etkiledi Yurttan Haberler İETT Otobüsünde Kavga: Şoför ile Yolcu Birbirine Girdi İstanbul İnternet Kablosu Hırsızlığı Kamerada Yurttan Haberler Çocukların Torpille Oyunu Kötü Bitti! Yurttan Haberler Belgeselleri aratmayan görüntüler: Dağ keçilerini böyle görüntüledi Yurttan Haberler Palandöken geçidinde sis ve tipi etkili oldu Yurttan Haberler Bitlis’te çatılarda biriken kar tehlike saçıyor Yurttan Haberler Erzurum’da kış geri döndü, 196 köy yolu kapalı Yurttan Haberler Ankara’da kar yağışı başladı Yurttan Haberler Elazığ’da 4 katlı bina korna sesi ile yıkıldı Yurttan Haberler