İnternet Kablosu Hırsızlığı Kamerada

Sultangazi'nde meydana gelen kablo hırsızlığı olayı güvenlik kameralarınca görüntülendi. Şüpheli, gece saatlerinde bir sokağa gelerek binaların internet kablolarını keserek zarar verdi. Daha sonra çaldığı bir bisiklet ile olay yerinden uzaklaştı.

Olay, gece saat 04.30 sıralarında Yayla Mahallesi Konak Caddesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, sokağa gelen şüpheli bir süre keşif yaptı. Ardından da çevrede kimsenin olmadığı bir anda binaların internet kablolarını keserek kopardı. Kabloları çalan şüpheli, daha sonra bir apartmana girerek merdiven boşluğundaki bisikleti de çaldı. Şüphelinin internet kablolarını kesip, çalıntı bisikletle olay yerinden kaçtığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Çocukların Torpille Oyunu Kötü Bitti! Yurttan Haberler Düğün Magandaları Yine Sahnede: Çekiciyle Yolu Kapatıp... Yurttan Haberler Etkili Olan Sağanak Nedeniyle Caddeler Göle Döndü! Güncel İETT Otobüsünde Kavga: Şoför ile Yolcu Birbirine Girdi İstanbul Sağlıkçılara Şiddet Durmak Bilmiyor! Yurttan Haberler Yüksek Hava Sıcaklıkları Kangalları da Etkiledi Yurttan Haberler Belgeselleri aratmayan görüntüler: Dağ keçilerini böyle görüntüledi Yurttan Haberler Palandöken geçidinde sis ve tipi etkili oldu Yurttan Haberler Bitlis’te çatılarda biriken kar tehlike saçıyor Yurttan Haberler Erzurum’da kış geri döndü, 196 köy yolu kapalı Yurttan Haberler Ankara’da kar yağışı başladı Yurttan Haberler Elazığ’da 4 katlı bina korna sesi ile yıkıldı Yurttan Haberler