İzmir'in 3 ilçesinde orman yangını

Abone ol

İzmir'in Buca, Aliağa ve Çiğli ilçesinde orman yangını çıktı. Henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan yangınlara havadan ve karadan müdahale sonucu kontrol altına alındı.

İzmir'in Buca ilçesi Çevre Yolu batı mevkiinde saat 15:12'de henüz bilinmeyen bir nedenle orman yangını çıktığı ve saat 15:17'de ilk müdahalenin yapıldığı öğrenildi. Yangına 4 uçak, 3 helikopter, 14 arazöz, 6 su ikmal aracı ve 5 dozer ile ekiplerin havadan ve karadan müdahalesi edildi.

Aliağa ilçesi Yayakent Mahallesi'nde yerleşim birimlerine yakın konumda çıkan orman yangını da 1 helikopter, 5 arazöz ve 1 su ikmal aracıyla kontrol altına alındı.

Çiğli ilçesinde de Egekent Mahallesi yakınlarındaki ormanlık alanda etkili olan yangına karadan ve havadan müdahale edildi.

12 yaşındaki çocuk elini kıyma makinesine kaptırdı Yurttan Haberler Eski sevgililerin kavgasını ayırmak isterken canından oldu Yurttan Haberler Bayram kanlı bitti: Eşini bıçaklayarak kurşun yağdırdı Yurttan Haberler Gurbetçiler Türkiye'ye gelmeye başladı: Vatan bir başka, camiyi görünce insanın gözleri doluyor Yurttan Haberler