Kocaeli'de Müzikholdeki Ölümlü Kavgada 8 Tutuklama

Abone ol

Kocaeli'nin Çayırova ilçesindeki bir müzikholde çıkan silahlı ve bıçaklı kavgada işletme müdürünün hayatını kaybetmiş 4 kişi de yaralanmıştı. Olayla ilgili gözaltına alınan 11 kişiden 8'i tutuklanırken, 3 kişi adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

13 Eylül tarihinde Kocaeli'nin Çayırova ilçesi Cumhuriyet Mahallesi Turgut Özal Caddesi üzerinde bulunan bir müzikolde tabanca ve bıçağın kullanıldığı kavgada eğlence mekanının işletme müdürü hayatını kaybederken, 4 kişi de yaralanmıştı. Kocaeli Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından olayla ilgili yürütülen soruşturma kapsamında O.M, S.Ç, S.Ç, C.Ü, T.Ç, S.Ç, B.Y, C.K, S.Ö, İ.K, A.E.K isimli 11 kişi gözaltına alındı.

Gebze Cumhuriyet Başsavcılığı'na sevk edilen şüphelilerden S.Ç, T.Ç. ve S.Ç. adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, C.K, O.M, C.Ü, B.Y, S.Ç, S.Ö, A.E.Ç. ve İ.K. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Muş'ta Şeker Pancarı Kampanyası Yurttan Haberler Kuşadası'nda Uyuşturucu Operasyonu Yurttan Haberler Anaokulu Öğrencileri Tohumları Toprakla Buluşturdu Yurttan Haberler Cenaze Dönüşü Facia Gibi Kaza, Minibüs Bariyere Saplandı! Türkiye