Motosikletliye çarparak ölümüne sebep olan sürücünün ifadesi ortaya çıktı! "Köpeğe çarptığımı sandım"

Abone ol

Antalya'da bir motosikletliye çarparak ölümüne neden olan alkollü sürücünün, ifadesinde "Köpeğe çarptığımı sandım" dediği öğrenildi.

Antalya'nın Manavgat ilçesi Ilıca Mahallesi'nde önceki gece meydana gelen trafik kazasında motosiklet sürücüsü Sebahattin Saygın'ın ölümüne neden olan ve plakası belirlenemeyen araç olay yerinden kaçmıştı. Kaza anına ait ortaya çıkan güvenlik kamerası kayıtlarında, motosikletliye çarpan aracın bir süre sonra geri dönerek olay yerine baktığı ortaya çıktı.

Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı Kumköy Jandarma Karakolu ve JASAT ekipleri bölgedeki güvenlik kameralarını izleyerek Saygın'ın ölümüne neden olan sürücünün Mehmet K. olduğunu belirledi.

KÖPEĞE ÇARPTIĞINI ZANNETTİĞİNİ SÖYLEDİ

Kazaya karışan otomobil Manavgat Sanayi Sitesi'nde bir tamirhanede, aracı kullanan Mehmet K. ise Çolaklı Mahallesinde bir ikamette Jandarma ekipleri tarafından yakalandı. Mehmet K.'nın 0.98 promil alkollü olduğu, jandarmadaki ilk ifadesinde aracıyla köpeğe çarptığını zannettiğini söylediği öğrenildi. İşlemlerinin ardından Mehmet K. çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak Ilıca Cezaevine teslim edildi.

Köylüler bu ‘doktor’un peşinde! Yurttan Haberler Düğün konvoyundan ateşlenen yorgun mermi, 11 aylık bebeği öldürdü Yurttan Haberler Bir plaj daha halka açılıyor Güncel CHP'li Mahmut Tanal, müftüyle tartıştı Yurttan Haberler