Sigara Vermediği İçin Bıçaklandı: Saldırgan Kaçarken 3 Kişiyi Daha Bıçakladı

Abone ol

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde yolda yürürken kendisinden sigara isteyen şahsın talebini geri çevirmesi nedeniyle bıçaklandı. Aldığı bıçak darbesiyle yaralanan şahıs tedavi altına alındı. Saldırgan, olay yerinden kaçarken 3 kişiyi daha bıçakladı.

Kocaeli'nin İzmit ilçesi Ömerağa Mahallesi Pertev Paşa Caddesi'nde edinilen bilgiye göre, kimliği belirlenemeyen bir şahıs yolda yürüyen bir kişiden sigara istedi. Kendisine sigara vermeyen kişiyi yanında bulunan bıçakla yaralan şüpheli, olay yerinden hızla uzaklaştı.

Kent meydanına doğru kaçan şahıs, önüne çıkan E.B., S.Y. ve ismi belirlenemeyen bir kişiyi daha bıçaklayarak olay yerinden koşarak uzaklaştı.

Olayı gören vatandaşlar, durumu Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbarın ardından bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar ambulansla kaldırıldıkları hastanede tedavi altına alınırken, polis kaçan şahsı yakalamak için çalışma başlattı.

İki Araç Çarpıştı! Pikap Savrularak Cami Duvarını Yıktı Yurttan Haberler Aç Kalan Yaban Domuzları Şehir Merkezine İndi Yurttan Haberler Yedikleri Peynir Hastanelik Etti! Abla Kardeş Hastaneye Koştular Yurttan Haberler Saros Körfezi’nde Caretta Caretta Seferberliği! Yurttan Haberler