Tuzla Belediyesi'nden Ücretsiz Çay, Çorba, Simit İkramı

Abone ol

Tuzla Belediyesi, işe ve okula giden vatandaşlara ücretsiz çay, çorba ve simit ikram etmeye başladı. Tuzla Belediye Başkanı Eren Ali Bingöl, bu sabah İçmeler Köprüsü’nde ikramda bulundu.

Tuzla Belediyesi, işe ve okula giden vatandaşlara çay, çorba ve simit ikram etmeye başlattı. İşçi servislerinin ve iş gücünün yoğun olduğu lokasyonlarda 06.30-08.30 saatleri arasında ücretsiz çay, simit ve çorba ikramlarının devam edeceği projenin ilk adımını Başkan Bingöl attı.

Bugün İçmeler Köprüsü’nde gerçekleşen ikram servisine katılan Bingöl, vatandaşlarla bir araya geldi. İkram sırasında vatandaşların sorunlarını dinleyerek, çözüm önerileri sunan Bingöl, “Tuzla’nın bereketi, birlik ve beraberliği daim olsun” dedi.

Mimar Sinan’daki Pazartesi Pazarı'nın kapatılmasıyla ilgili bir soruya da yanıt veren Başkan, “Arsa geliştirmeye çalışıyoruz. Oradaki sıkıntının farkındayım. Büyük bir pazar, sorunlarını biliyorum. Çözeceğiz. O bölgeyle alakalı sürprizlerimiz var” diye konuştu.



Batman'da Tedirgin Eden Balık Ölümleri Yurttan Haberler Kütahya'da Orman Yangını Yurttan Haberler İzmir'de Toplumsal Cinsiyet Eşitsizliği İçin Kritik Adım Yurttan Haberler Ot Yangını Faciaya Yol Açacaktı Yurttan Haberler