Uşak Valisi, Yangın Bölgesine Gitti

Abone ol

Uşak Valisi Naci Aktaş, Banaz'da meydana gelen ve söndürme çalışmalarının devam ettiği orman yangını bölgesinde incelemelerde bulundu.

Uşak Valisi Naci Aktaş, Banaz ilçesinde orman yangınını söndürme çalışmalarının devam ettiği bölgede incelemelerde bulundu.

Uşak'ın Banaz ilçesine bağlı Karaköse köyü yakınlarında ormanlık alanda yangın çıktı.

Bölgeye giderek söndürme çalışmalarını yerinde inceleyen Uşak Valisi Naci Aktaş, İl AFAD Müdürü Burak Edin'den bilgi aldı. Vali Aktaş, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, “81 araç, 244 personelle söndürme mücadelesi devam ediyor. 3'ü orman teşkilatına, 2'si jandarmamıza ait 5 helikopterle havadan müdahale ediliyor. Şu an itibarıyla çok şükür herhangi bir can kaybımız yok. Yakında olan bir Karaköse köyümüz var, onun da şu an bir tehdit riski gözükmemektedir. Yangın söndürme çalışmamız devam etmektedir" dedi.

Vali Aktaş, bölgedeki incelemelerinin ardından Karaköse köyünü ziyaret ederek, vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti. Öte yandan Vali Aktaş'ın geçmiş olsun dileklerini ilettiği bir vatandaş yangından dolayı gözyaşlarına hakim olamadı.

Kuyuya Düşen İnek, 4 Saat Süren Çalışmayla Kurtarıldı Yurttan Haberler Ordu'da Denize Giren Çocuk Boğulma Tehlikesi Geçirdi Yurttan Haberler