'Bunun adı fırsatçılık: THY'nin 5 bin TL'lik bileti 16 bin TL'ye yükseldi!'

Barış Yarkadaş, Türk Hava Yolları'nın ABD'den Türkiye'ye 5 bin TL olan uçak biletlerini 16 bin TL'ye yükselttiğini duyurdu.

CHP 26. Dönem Milletvekili Barış Yarkadaş, Türk Hava Yolları'nın ABD'den Türkiye'ye 5 bin TL olan uçak biletlerini 16 bin TL'ye yükseltmesine tepki gösterdi.

Yarkadaş, ABD'den dönmeye çalışan Türklerin yaşadığı THY mağduriyetini sosyal medya hesabından yaptığı şu açıklamayla duyurdu:

.@tv100'de "THY yurttaşlarımızı getirmek için gerekirse fiyat indirsin, kimse eleştirmez" demiştim. @TurkishAirlines ise tam tersini yapıyor!

5 bin TL'lik uçuş 16 bin TL'ye yükseldi. ABD'den dönmeye çalışan Türkleri duyacak bir yetkili var mı? Fırsatçı THY'ye 'dur' deyin! Ayıp!

2- ABD'den Türkiye'ye dönmeye çalışan Türkler, mesaj yazarak "@TurkishAirlines
yolculardan gidiş - dönüş tutarında para istiyor. Bu da 16 bin TL yapıyor. Bu parayı nasıl verelim?" diye soruyor. Dün de Ukrayna uçağının bileti iki katına çıkmıştı. Bu yanlış uygulamaya son verin!

3- ABD'den dönmeye çalışan Türklere, "Uçak Türkiye'den boş geleceği için maliyet yükseliyor. Bu yüzden, ilan edilen bilet fiyatının üzerine ekleme yapılacak. Net fiyat cumartesi belli olacak" denilmiş. Bilet şu an 9 bin TL civarında görünüyor. Yurttaşlarımızı mağdur etme THY!

4- Yurt dışından dönen ve dönmeye çalışan çok sayıda yurttaşımız, 'iki katına çıkan bilet fiyatı uygulaması'nın Almanya ve Londra uçuşlarında da yaşandığını yazıyor. Ve birçok yurttaşımızın bu yüzden mağdur olduğu belirtiliyor. Oysa ki; THY ucuza bile taşısa kimse itiraz etmezdi.

'Bunun adı fırsatçılık: THY'nin 5 bin TL'lik bileti 16 bin TL'ye yükseldi!' - Resim : 1

'Bunun adı fırsatçılık: THY'nin 5 bin TL'lik bileti 16 bin TL'ye yükseldi!' - Resim : 2

'Bunun adı fırsatçılık: THY'nin 5 bin TL'lik bileti 16 bin TL'ye yükseldi!' - Resim : 3

'Bunun adı fırsatçılık: THY'nin 5 bin TL'lik bileti 16 bin TL'ye yükseldi!' - Resim : 4

'Bunun adı fırsatçılık: THY'nin 5 bin TL'lik bileti 16 bin TL'ye yükseldi!' - Resim : 5

'Bunun adı fırsatçılık: THY'nin 5 bin TL'lik bileti 16 bin TL'ye yükseldi!' - Resim : 6

Etiketler
Koronavirüs Türkiye Barış Yarkadaş THY Türkiye